Какво се случи в епизод 46 на "Мен не ме мислете"

Реклама

На Яна ѝ е трудно да приеме че Мартин може да има син и това поставя на изпитание отношенията им. Яна му е обидена, че е крил от нея, има нужда да помисли. В същото време я търси Росен, който смята да се върне в София, но Яна го убеждава да остане при майка ѝ. Лора съветва Мартин да даде време на Яна да осмисли новите обстоятелства. Милен пък вече е приел Мартин за липсващия си баща още преди резултатите от теста.

Христо разбира, че Силвия възнамерява да замине за САЩ с Тома и е шокиран. Александър се държи авторитарно със Силвия, притиска я да му даде ясен отговор ще заминава ли. Христо търси Филип за съвет как да представи Америка в лоша светлина на Силвия. Планират Христо да я покани на вечеря и да я откаже от пътуването. Силвия разпитва Тома за бъдещето им в САЩ, притеснява се, че ще е зависима от него. Той държи нещата да станат по неговия начин.

Андрей е медиатор между Григор и баща му, д-р Янушев. Яна става свидетел на караницата между тях и съветва Янушев как да общува със сина си. Григор обаче успява да я провокира и тя си изпуска нервите с него, което принуждава Андрей да я отстрани от стаята. Андрей разбира, че Яна има лични проблеми, Яна споделя ситуацията с Мартин и че се притеснява да не го загуби.

Христо извежда Силвия в бара, Филип е на съседната маса и му подсказва какво да говори. Междувременно Яна взима момичетата от училище и разбира, че Филип няма да е на концерт с тях, защото има друг ангажимент.

След дело в съда Мартин намира в колата забравени ръкавици на Милен, обажда се на Калина, за да се разберат как да ги върне – и да получи рисунка на Милен. Лора се сърди на Мартин, че е загрижен повече за кантората на баща си, отколкото за тяхната собствена, скарват се. Виктор и Александър са притеснени – останали са сами, а имат много дела. Според Виктор трябва да разчитат на Лора и Мартин повече.

Христо полага неимоверни усилия да убеди Силвия колко ужасно е в САЩ и успява, но Филип се напива и пада от стола. Христо се втурва да го свестява в тоалетната, което впечатлява много Силвия. Христо завежда пияния и кървящ Филип у Яна, тя разбира какво е станало и му се кара. В този момент ѝ звъни Мартин, който отчаяно иска да се сдобрят и Яна оставя Христо да се оправя сам.

Мартин и Яна се срещат в ресторант Панорама и провеждат откровен разговор. Яна е убедена, че ще се справят и ще останат заедно.