Какво се случи в епизод 47 на "Мен не ме мислете"

Реклама

Александър е преуморен – не е спал цяла нощ, за да работи по многото дела. Денят на Мартин и Яна също започва без настроение. Яна се чуди дали няма да му е по-лесно без нея. За да я разведри, Мартин я кани на кино вечерта. Мартин заварва Любо да дава юридически съвети на клиента му в кантората.

Яна се отбива при Александър да остави документи от Мартин и го заварва с интересен клиент – приятелят на Михаела Филева Николай, който е обвинен в побой. Среща се и със самата Михаела. Яна разбира, че Александър е сам и остава да му помогне. Николай се държи лошо с Михаела. На Александър му става зле от преумора, хваща се за сърцето. Яна иска да извика Бърза помощ, той не ѝ дава да звънне дори на Мартин или Ренета. Яна предупреждава Николай, че се държи лошо и ако продължава, ще загуби Михаела.

Христо случайно спипва крадец в дома на Ева. Крадецът се оказва Румен, негов съученик, който го е тормозил като дете. Пристига Татяна и в свой стил започва да оправдава крадеца… и да хвали книга, която е чела. Ирена ги заварва да спорят дали да пуснат Румен. Христо е непреклонен и го предават на полицията. Заговарят се за книгата, Татяна я дава на Ирена. Разбираме, че Ирена е написала книгата под псевдоним, но никой не знае.

Мартин и Калина се срещат случайно, Калина си търси нова работа в Дубай и може да вземе Милен. Мартин е загрижен как това може да се отрази на детето, на ръба са да се скарат, когато Яна му звъни че Александър не е добре. Мартин бързо си тръгва.

Мартин пристига в кантората при Александър и Яна, иска да го закара на лекар, баща му отказва. Мартин е говорил с Лора, решили са да помогнат с работата. Мартин споделя с Яна за срещата с Калина и намерението ѝ да се мести в Дубай. Не забелязва, че Яна се напряга от този разговор. Канят се да тръгнат за киното, когато се обажда Ева – прибрала се е от Лондон. Яна решава да се види с нея и киното отпада. Мартин казва на Александър за Милен – и че може да стане дядо.

Елена и Мария се прибират и заварват Христо да гледа детски свои снимки. Момичетата се шегуват с него. Пристигат Радо и Ясен. Христо разбира, че Ваня е отменила сватбата с Ясен и той е депресиран. По радиото тръгва новата песен на Михаела Филева, Христо я чува и заявява, че… е откраднала НЕГОВА песен!

Яна и Ева се срещат. Ева веднага усеща, че нещо с Яна не е наред. Яна споделя с нея всичко. Ева е уверена, че Мартин я обича и всичко ще се нареди. Яна обаче не е сигурна дали това ще е достатъчно.