Какво се случи в епизод 48 на "Мен не ме мислете"

Реклама

Яна и Мартин се готвят за среща с клиенти, нервни са заради очакваните резултати от теста за бащинството на Милен. Яна предлага да отложат срещата, той отказва. В офис сградата, където е срещата им, попадат на… Милен. Оказва се, че Калина е там на интервю. След работната среща с клиентите Яна и Мартин се засичат с Калина, Яна и Калина се запознават. Яна предлага двамата с Мартин да наглеждат Милен, докато Калина си свърши работата. Яна оставя Мартин да прекара време с Милен, като го прикрива пред Лора че уж срещата с клиентите се е проточила.

Христо причаква Михаела Филева, обвинява я в плагиатство. Тя го мисли за откачалка и уплашено си тръгва с колата. Ясен и Радо съветват Христо да не се отказва и да преследва справедливост. Ясен чете книгата на Ирена – Ваня го е замерила с нея. Христо отива при Лора и иска да я наеме, тя не го взима насериозно.

Ренета води д-р Янушев – бащата на Григор – уж като клиент при Александър, но всъщност му устройва засада, за да бъде прегледан. Янушев му предписва лекарства и го съветва да се грижи за здравето си. Александър се кани да каже на Ренета че може да имат внуче, когато пристига Михаела Филева и ги прекъсва. Николай краде бижутата ѝ. Христо също идва в кантората да търси Тома. Александър чува обвиненията му към Михаела Филева и ги събира, за да изяснят въпроса. Филева слуша песента на Христо и отрича да има плагиатство. Не успяват да се разберат, но Михаела в знак на добра воля кани Христо на свой концерт вечерта. Христо не е доволен, подарява поканата на Силвия. За капак разбира от Радо, че в склада предстоят съкращения.

Яна завежда Милен вкъщи, докато Мартин отива в кантората. Христо прибира Елена и Мария от училище. Децата се запознават, а Христо казва на Яна за казуса с Филева. Яна е изумена, съветва Христо да „отстъпи“ песента и успява да му продаде идеята. Яна наглежда децата, докато те се опознават. Калина идва да вземе Милен и остава с впечатление, че Яна и Мартин имат деца.

Лора е бясна на Мартин – не ѝ е казал, че влизат в съдружие с кантората на Виктор и Александър. Тя смята, че баща му го манипулира.

Христо отива на концерта на Михаела в бара на Антон и пред Силвия, Ася и Антон защитава Филева от приятеля ѝ Николай. Михаела къса с Николай и благодари на Христо. Христо изпраща Силвия, имат романтичен момент, малко остава да се целунат.

Яна чете приказка на децата и ги подготвя, че може да срещат Милен често. В това време Мартин получава резултатите от ДНК теста, не разбираме какви са, но той е шокиран.