Какво се случи в епизод 49 на "Мен не ме мислете"

Реклама

Мартин съобщава резултата от теста за бащинство на Яна, излиза да се види с Калина. Яна остава тъжна, децата се разбуждат и я питат какво има и къде е Мартин. Мартин е при Калина – той не е бащата на Милен. Става ясно, че тя е била с друг мъж. Мартин е бесен, че го е подвела. Прибира се, Яна безмълвно го утешава.

Христо чете книгата на Ирена и плаче. Заспива и сънува Силвия.

Милен отказва да приеме, че Мартин не му е баща.

Яна става свидетел на спор на Григор със съученик, заема неговата страна и решава проблема. Андрей е доволен от нея.

Мартин казва на Александър за резултата от теста и го моли да се види с Лора. Александър носи на Лора цветя и се извинява, че не са обсъдили сътрудничеството на канторите с нея.

Христо и Радо виждат как Ваня тормози Ясен с кошмарна диета, ужасени са как го е дресирала. Ваня препоръчва книгата на Ирена, чете им цитати. На Ясен му става лошо, Христо и Радо изпъждат Ваня. Водят Ясен при Ирена, за да хапне като хората, и пред нея намекват, че Ваня съсипва Ясен с онази книга. Обсъждат я злостно, без да знаят, че Ирена е авторът. Радо се усеща, че е тя. Конфронтира я насаме и тя признава, но моли да не я разкрива. Христо и Ясен продължават да злобеят, но Радо защитава автора.

Калина се опитва да се свърже с Мартин, той не ѝ вдига. Милен продължава да иска да се види с него. Калина отива да се види с Мартин в кантората, среща Яна. Яна признава, че за нея резултатът е облекчение, но иска да помогне, кара я да изчака Мартин.

Д-р Янушев търси Александър, но с него говори Мартин. Янушев споделя, че обмисля да подаде молба за развод. Жена му е алкохолик, има проблеми и с Григор. Александър се връща в кантората си и благодари на Мартин, че е поел Янушев.

Мартин се връща и Яна ги оставя да говорят насаме с Калина. Тя му признава, че е имала дълга връзка с женен мъж, който не е можел да има деца. Яна ги гледа през прозореца на кантората, двете с Лора разсъждават дали Мартин е ядосан или разочарован. Лора се съгласява с Мартин да влязат в съдружие с кантората на Виктор и Александър, но ако Любомир участва като асистент.

Късно вечерта Мартин насаме разглежда рисунките на Милен, решава да не ги трие. В това време Яна споделя с Ева, тя ѝ дава съвети какво да прави с Мартин. Мартин звъни на Калина, говори и с Милен. Решил е да поддържат контакт, въпреки че не е баща му. Яна се прибира, чува го, прегръща го нежно, целуват се.