Какво се случи в епизод 50 на "Мен не ме мислете"

Реклама

Мартин и Лора са преместили кантората си в кантора З&К. Мартин и Яна се прегръщат и целуват в новия стар офис. Прибират се вкъщи и Мартин я изненадва с романтична вечеря на свещи.

Христо сменя крушките на самотна жена. Втрещен е от разбиранията ѝ за света. Христо се оплаква на Ирена от еманципираните жени, смята, че книги като тази на Силви Дон им промиват мозъка.

Силвия се прибира от САЩ, става недоразумение с шофьорката на таксито ѝ, която разчита името ѝ като Силви Дон и смята, че тя е автор на книгата. Силвия не разбира и не отрича. Тома звъни на Силвия, тя не му вдига.

Александър се отбива при Мартин, настоява Любомир да не работи в кантората, защото има криминално минало. Скарват се. Мартин повдига темата пред Лора и разбира, че Любомир пък е отказал да работи с тях. Лора умолява Мартин да го убеди да размисли.

Яна обсъжда с Ева реакцията на Мартин след станалото с Милен и Калина, чуди се дали не е добре с Мартин да имат свое дете. После Яна се отбива в училището, където Григор се държи кавалерски с нея. Андрей забелязва.

Родителите на Григор д-р Янушев и Марияна идват в кантората на консултация за развод. Скарват се пред Мартин. Марияна споделя проблемите си с Яна и тя осъзнава чии родители са. Пристига Любомир за срещата с Мартин. Докато Мартин е с Любомир, Яна обвинява Янушев и Марияна за проблемите на Григор. Мартин ѝ се кара, че се е намесила в съдебен казус, но Яна отново е успяла да помогне на клиентите да намерят път помежду си. Любомир намеква на Мартин, че не иска да работи в кантората, за да се отдръпне от Лора – тя иска да го променя.

Христо помага на Филип за благотворителна разпродажба за трансплантация на бъбрек, ще разпространява листовки. Христо се отбива у Ирена да се чуе по скайп със Силвия, разбира, че тя е в София. Ирена вижда листовките, приятно изненадана е. Ирена е шокирана да прочете онлайн статия, че Силвия е Силви Дон. Христо и Силвия се срещат в бара, Силвия се оплаква, че са ѝ ударили черен печат за 10 години. Силвия и Христо се напиват, целуват се. На следващата сутрин Силвия се събужда до Христо в леглото…

Яна споделя с Андрей за родителите на Григор, който ги подслушва и разбира за развода. Григор крои планове да избяга от къщи.

На вечеря Яна споделя с Мартин как Григор е чул за развода, двамата кръжат около темата да имат собствено дете. Прекъснати са от Калина, която се отбива у тях да търси помощ – намерила е бащата на Милен и ѝ е нужен адвокат.