Какво се случи в епизод 51 на "Мен не ме мислете"

Реклама

На сутринта Яна е ядосана на Мартин, че Калина продължава да го търси. Прекъсва ги… Калина. Тя разкрива, че когато е звъннала на Сергей да му каже, че е баща на Милен той е катастрофирал от шока и е блъснал полицайка. Яна се дразни, но Мартин е отзивчив. Яна извежда бясна децата за училище, те я разпитват коя е Калина. Калина разказва на Мартин за Сергей – бил е женен и не е можел да има деца, затова е мислела, че няма как да е баща на Милен.

Жълт журналист разпитва Силвия на улицата за черния печат, тя най-после осъзнава, че я смятат за автор на бестселър. Христо споделя с Ясен и Радо в склада, че не се е възползвал от пияната Силвия. Тя му звъни на пожар да се видят. Силвия му казва, че всички я мислят за Силви Дон. Христо я плаши, че авторката може да я осъди за кражба на самоличност, Силвия е ужасена. Христо я запознава с Ирена, която намеква, че може да им помогне. Силвия отрича с Христо да са двойка и това ужасно го ядосва, той изрежда всичко, което е направил за нея и заявява, че е бил дотук. Ирена го подкрепя пред Силвия – наистина е направил много за нея. Ирена съветва насаме Силвия да изясни с Христо какви са отношенията им. Силвия тръгва да му обяснява, но нахлува Радо, който разкрива, че Ирена е Силви Дон.

Мартин отива с Калина на срещата със Сергей в бара. Сергей подозира, че Калина и Мартин се опитват да го измамят и си тръгва. Калина се разстройва, пристигат Александър и Рената, виждат Мартин с Калина. Той бърза за съда и ги оставя малко объркани. Междувременно в кантората Лора пита Яна къде е Мартин. Яна не успява да се свърже с Мартин и Лора се притеснява, че може пак да се издъни с Любо. Мартин пристига със закъснение при Любо в съда, чува се набързо с Яна, но не успява да ѝ разкаже за Сергей. Калина отново се среща със Сергей и той ѝ се доверява. Мартин постига глоба вместо условна присъда за Любо. Мартин разбира, че Любо не обича Лора и го съветва да изясни ситуацията с нея.

Мартин се връща в кантората, където го чакат Калина и Сергей. Казва на Лора за по-меката присъда. Яна разбира, че Григор е изчезнал и хуква към училището. Сергей е съгласен Мартин да го представлява. Мартин го успокоява, че блъснатата полицайка е добре и не го грози затвор. Сергей разпитва за Милен. Отива у Калина и се запознава с детето.

Яна и Андрей обсъждат притеснено къде може да е Григор. Разбират, че приятелката му също я няма. Опитват да разберат от майката на Григор къде може да се крие. Мартин чака Яна пред училището, двамата се скарват, защото е приел да е адвокат на Сергей. Преди да се изяснят, Григор звъни на Яна, но сигналът прекъсва…