Какво се случи в епизод 52 на "Мен не ме мислете"

Реклама

Мартин и Яна обсъждат покана за парти с Христо, която искат да отклонят. Между тях има напрежение заради Калина и Сергей. Няма нова информация за изчезналия вече от две седмици Григор.

Яна се вижда с Андрей. Стажът ѝ е приключил. Разбират се да се чуят, ако се появи нещо ново за Григор. Междувременно Григор се крие с приятелката си Невена в изоставена вила. Невена е болна. Григор е в безизходица.

Христо и Радо подготвят парти-изненада за Ирена. Пристига Силвия, иска с Христо да си доизяснят отношенията, Радо ги оставя насаме. Говорят откровено, Христо я съветва да се върне на старата работа като секретарка. Силвия отива в кантората, вижда Лора и Любо, иска да говори с Александър. Моли го да я върне на работа.

Радо се опитва да примами Ирена уж на вечеря, но тя отклонява поканата. Тя отказва и на Христо и партито изглежда пропада… Радо и Христо умуват какво да правят.

Мартин, Калина и Сергей отиват на изслушване пред прокурор. Прокурорът не е добронамерен. Мартин го запознава как точно е станал инцидентът с полицайката. Калина разказва историята си, прокурорът омеква и решава да не повдига обвинение. Калина, Сергей и Милен се събират щастливи.

В кантората Любо и Лора се карат, Александър и Яна ги чуват. Яна ги прекъсва, преди Любо да подхване темата за отношенията им. Любо и Александър се запознават. Григор звъни на Яна за помощ, тя хуква към него. Яна пристига, иска да я заведат на лекар, но Григор настоява да вземат автобус за Бургас, където има приятел. Яна склонява Григор да се обадят на баща му – все пак е лекар. Григор открехва проблемните отношения с баща си пред Яна, Янушев пристига. Преглежда Невена, трябва да я заведат в болница. Григор е ужасен. Янушев използва момент, когато са насаме и моли сина си за прошка, че е бил лош баща. Яна завежда Григор при Андрей, той я прегръща с благодарност. Андрей му казва, че ще бъде изключен. Григор въпреки всичко им благодари. Яна разбира от родителите му, че Невена ще се оправи. Изглежда има шанс и тяхното семейство да се сдобри, Яна ги съветва да не го изпускат.

Мартин се връща в кантората, заварва Силвия зад бюрото. Честити ѝ завръщането, разбира, че Яна цял ден не е идвала на работа заради Андрей. Христо моли Мартин за помощ и той успява да склони Ирена уж да гледа децата. Любо и Лора се разделят. Лора иска да напусне, но Александър я убеждава да отворят филиал в Пловдив.

Всички се събират на партито за Ирена, но на него нахлува полиция и арестува Христо по обвинение за изнасилване.