Какво се случи в епизод 7 на "Мен не ме мислете"

Реклама

Яна и Мартин са задействали акцията по откриване на Мирослав Огнянов. Яна се среща с различни мъже, представяйки се за Ана. Един от тях е Павел Биков. Мартин, който е наблизо, тайно снима мъжете и ги изпраща на Татяна. Никой от тях не е Мирослав Огнянов. През това време Мартин и Яна сякаш все повече се сближават.

Няколко безуспешни опита в крайна сметка довеждат до успех. Мирослав Огнянов се появява на срещата с Яна. Огнянов е чаровен, опитва се да омае Яна. В крайна сметка ловецът сам се хваща на въдицата на Яна - тя се представя за богата наследница и изглежда  е идеална за новата му жертва.

Ася предлага на Мартин да отидат заедно на почивка. Разбира, че нейна съученичка е клиентка на баща й. Това, което тя не знае е, че двамата имат връзка.

Огнянов целува Яна, която вече е емоционално изтощена от многобройните срещи. Срината, тя се обажда на Мартин, който оставя Ася и веднага тръгва към нея. Яна е разстроена, Мартин се опитва да я успокои, извън себе си от емоция, той си позволява да я целуне и да й каже, че е изумителна. Яна отвръща на целувката му, но бързо се опомня. Иска й се да му вярва, да се поддаде на чувството си, но страхът надделява и тя бързо си тръгва.

Ева, която тъкмо е излязла от болницата, среща Христо, който се изпуска, че апартаментът й е продаден. Ева е шокирана.