Реклама

На Яна ѝ е трудно да приеме че Мартин може да има син и това поставя на изпитание отношенията им. Яна му е обидена, че е крил от нея, има нужда да помисли. В същото време я търси Росен, който смята да се върне в София, но Яна го убеждава да остане при майка ѝ. Лора съветва Мартин да даде време на Яна да осмисли новите обстоятелства. Милен пък вече е приел Мартин за липсващия си баща още преди резултатите от теста.

Христо разбира, че Силвия възнамерява да замине за САЩ с Тома и е шокиран. Александър се държи авторитарно със Силвия, притиска я да му даде ясен отговор ще заминава ли. Христо търси Филип за съвет как да представи Америка в лоша светлина на Силвия. Планират Христо да я покани на вечеря и да я откаже от пътуването. Силвия разпитва Тома за бъдещето им в САЩ, притеснява се, че ще е зависима от него. Той държи нещата да станат по неговия начин.

Андрей е медиатор между Григор и баща му, д-р Янушев. Яна става свидетел на караницата между тях и съветва Янушев как да общува със сина си. Григор обаче успява да я провокира и тя си изпуска нервите с него, което принуждава Андрей да я отстрани от стаята. Андрей разбира, че Яна има лични проблеми, Яна споделя ситуацията с Мартин и че се притеснява да не го загуби.