За сериала

Реклама

В красиво градче в Мексико една вълнуваща любовна история ще промени завинаги съдбата на три семейства и ще разтърси всички обитатели на града.

Хулиан и Лукресия знаят, че са родени един за друг. Още от деца изпитват нежност един към друг. Това чувство става все по-силно през годините, докато не се превръща в истинска любов. Хулиан е син на учителят Родолфо и Хустина - вечно недоволна жена, чийто егоизъм може да съсипе дългогодишното приятелство между Родолфо и Паулино – бащата на Лукресия.

Росарио, майката на Лукресия, е изпълнена с предразсъдъци и игнорира дъщеря си. За нея съществува единствено синът й Сесар – брат близнак на Лукресия. Когато Сесар умира в катастрофа, Росарио обвинява Лукресия и Хулиан. Паулино изпраща дъщеря си далеч, за да я защити от Росарио. Така обаче Лукресия е далече и от Хулиан.

Паулино, Родолфо, Габино и Матиас са четирима приятели от детинство, но животът променя хората. Матиас се посвещава на църквата, докато Габино се превръща в зъл и алчен човек, който убива съпругата си Инес, за да наследи парите й. Габино манипулира приятелите и децата си Кармело и Тереса. А Матиас вижда как интригите разделят приятелите и ги превръщат във врагове.

Когато Лукресия се завръща в градчето, с нея е завистливата й братовчедка Рената, готова на всичко, за да вземе богатството на Лукресия. Хулиан и Лукресия се срещат отново и любовта им се възражда. Но Габино също изпитва влечение към младото момиче и се възползва от лошото финансово положение на Паулино, за да поиска ръката на дъщеря му. Кармело обаче също иска да се ожени за Лукресия. Той убива баща си и обвинява Хулиан. Лукресия се омъжва за Кармело, за да спаси Хулиан и баща си от разорение. Хулиан напуска градчето, убеден, че любимата му го е предала. Имението е продадено от Кармело на нов собственик, а Лукресия не спира да се пита с какво е заслужила ужасните неща, които й се случват. Но скоро открива, че новият собственик на имението е Хулиан...

В ролите зрителите на bTV Lady ще видят Хилберто де Анда, Алехандро Калва и Маите Перони.