Реклама

Дните в Ринконада дел Монте минават спокойно. Петимата братя: Хуан, Хосе, Педро, Гаспар и Лукас поддържат фермата, която в продължение на десетилетия е била най-важната и проспериращата в региона. Те искат да развият своето наследство още повече. В присъствието на Модесто - верен приятел и помощник на семейството, осиновените братя се готвят да прочетат завещанието на наскоро починалия им баща. Това, което тези мъже никога не са подозирали е, че този ден ще бележи началото на нова история, в която са безвъзвратно оплетени.

Когато адвокатът е на път да покаже видео с последните думи на Дон Емилио дел Монте, се появява Паула... Дел Монте. Тя е единствената биологична дъщеря на дон Емилио. И не само, че е дошла да получи своя дял от наследството, но и да преобърне живота на тези петима мъже. Нещата в имението никога няма да бъдат същите. Паула идва решена на всичко. Движи я желанието за отмъщение, тъй като е била отхвърлена от семейството на баща си. Така плановете й вече са в ход и всеки един от братята ще й помогне да ги реализира.

Онова, което Паула дел Монте не очаква е, че на това място в света, където винаги е искала да бъде господарка, ще намери любовта, която ще промени завинаги нейните планове. За първи път в живота си тя не може да контролира чувствата и емоциите си. Така, докато всичко за Паула се променя, нейната майка София се опитва с всички възможни средства да накара дъщеря си да изпълни даденото преди години обещание: да вземе всички пари и имоти на Дел Монте.

Актьори

Хуан  дел Монте (Хорхе Сабалета) е най-големият от петимата братя Дел Монте. Той спазва дадените обещания, привлекателен е. От осиновителя си Емилио дел Монте се е научил да поема отговорност. От години поддържа връзка с Хулиета Милан, но разкриването за съществуването на биологична сестра може да промени коренно живота му.

Паула дел Монте (Мария Елена Сует) е единствената биологична дъщеря на Емилио дел Монте. Отхвърлена от семейството на баща си, тя е израснала в самота. Сега се появява, за да постигне целта си и да разори семейство Дел Монте.

Хосе дел Монте
(Франсиско Перес Банен) е амбициозен мъж със силен характер. Въпреки че е благодарен на осиновителите си за предоставената възможност да има свое семейство, той не може да забрави първите години от живота си, когато е живял в сиропиталище.

Педро дел Монте (Кристиан Ариагада) е най-големият любител на живота oт всички братя. Той е душата на всяка компания. Постоянно се старае да запази единството между братята си. Влюбен е в Хулиета – годеницата на брат му Хуан. Ще се опита на всяка цена да предотврати брака между Хулиета и Хуан.

Гаспар дел Монте
(Матиас Овиедо) е четвъртият син на Дел Монте. На него е поверена млечната лаборатория, той е най-добрър в опитомяването на състезателни коне. Неговата голяма любов е Гуадалупе, дъщеря на собственика на ресторант "Чараскеадо".

Лукас дел Монте (Андрес Рейес) е най-младият и най-разглезеният от братята. Всъщност, именно братята му са го отгледали от малък. Той винаги е бил изключителен ученик и добър човек, който обожава да се грижи за конете. Пристигането на Паула дел Монте ще доведе до обрат в живота му, тъй като той за първи път се влюбва.

Хулиета Милан (Моника Годой) е годеницата на Хуан от много години. Тя е ветеринар. За нея бракът е много ценен. Мечтае да се омъжи за любовта на живота си – Хуан. Пристигането на Паула дел Монте обърква плановете й.