Реклама

"Отчаяни съпруги" е един от най-успешните американски праймтаймови сериали, който прави съвременна интерпретация на фразата "и заживяха щастливо до края на дните си". Сюжетът му пресъздава с голяма доза черен хумор ежедневието в американските предградия, където тайният живот на съпругите не е такъв, какъвто изглежда.

Сериалът започва с Мери Алис Янг (Бренда Стронг), която напуска перфектната си къща в най-хубавото предградие, като слага край на живота си. Сега тя отвежда зрителите в живота на съседите и приятелите си, като коментира събитията от възвишената си позиция на небето.

В шестия сезон "Отчаяни съпруги" се завръщат такива, каквито ги познаваме... но променени. В шестия сезон на сериала починалата Мери Алис продължава своя разказ като ни разкрива още по-интригуващи факти от съдбите на приятелите си от Уистерия Лейн. Сюзън, Линет, Бри, Габриел и Катрин са забъркани в множеството драматични ситуации с неочаквани развръзки. Зрителите на bTV ще видят и една нова съпруга на Уистерия Лейн - Анджи Болън и нейното семейство бъдат в центъра на мистерията този сезон.

Сюзън Майер (Тери Хачър) и Майк отново се женят, но щастието им е краткотрайно. Катрин не може да преживее фактът, че Майк я е изоставил и Сюзън трябва да намери начин да овладее гнева й. От друга страна, Джули е брутално нападната и приета в болница. Сюзън е изправена пред нова криза в брака си, когато финансовите проблеми на Майк се задълбочават, а той отказва помощ.

Линет Скаво (Фелисити Хофман) подлага на изпитание семейство си, след като разбира, че е бременна с близнаци. След катастрофа обаче Линет губи едното бебе. Проблемите й не свършват до тук и тя е уволнена от работа. За кратко се появява и Ирина – руската приятелка на сина й Престън.

Бри Ходж (Марша Крос) се забърква в нетипична за нея ситуация и трябва да открие правилния начин да каже на Сюзън, че се среща с бившия й съпруг Карл. Орсън получава сериозни увреждания на гръбнака при катастрофата и може би никога няма да проходи. Бри опитва да възстанови отношенията между тях като му помага в този тежък период.

Габриел Солис (Ева Лонгория Паркър) продължава да подлага на изпитания своите родителски умения след като дъщеря й Хуанита е изключена от училище и тя трябва да я обучава вкъщи. Габриел трябва да се справя и с присъствието на племенницата на Карлос – Ана. Анджи Болън предизвиква проблеми в семейството на Габи, а подозренията към новия жител на „Уистерия Лейн” се засилват всеки ден.

Катрин Мейфеър (Дейна Дилейни) се опитва да приеме факта, че Майк я е изоставил, за да се ожени повторно за Сюзън. Катрин намира нова съквартирантка в лицето на Робин Галагар и разкрива неподозирани за нея неща.

Анджи Болън (Дреа де Матео) е новата отчаяна съпруга, която са появява на «Уистерия Лейн» заедно със сина си Дани и съпруга си Ник. Анджи веднага изпъква с манипулативните си качества, чрез които бързо достига до тайните на много от съседите си. Тя се забърква в проблеми с полицията и се налага тя и съпругът и да заминат за Атланта, изоставяйки своя син в Ню Йорк.

Мъжете в сериала са: Майк Делфино (Джеймс Дентън - вж. интервю), водопроводчик, който в третия сезон се обвърза с дългогодишната си любов Сюзън; очарователният съпруг на Линет – Том Скаво (Дъг Савънт), който винаги е до жена си, независимо от предизвикателствата пред брака им; бившият съпруг на Габриел – Карлос (Рикардо Антонио Чавира), който все още е влюбен в Габи; и съпругът на Бри – зъболекарят Орсън Ходж (Кайл Маклоклан), който помага на жена си да запази тайните си и да поддържа заедно с нея имиджа на перфектното семейство. Новият мъж в квартала е съпругът на Катрин – Адам Мейфеър (Нейтън Филиън), чието минало също е обгърнато в тайни, в резултат на които му се случват доста интересни неща...

"Отчаяни съпруги" е носител на престижната награда Златен глобус за най-добър телевизионен сериал - мюзикъл или комедия, в две поредни години – 2005-а и 2006-а.

Видео