Герои

Реклама

Сюзън Майер (Тери Хачър) се среща с бояджията Джаксън Брадак (Гейл Харолд), но крие връзката им от своите приятелки. Спомените й я отвеждат към причината за раздялата й с Майк. За да изпрати сина си Ем Джей в престижно частно училище, тя започва работа като помощник-учител, което я сблъсква отново с бившия й съпруг Карл.

Линет Скаво (Фелисити Хъфман) осъзнава, че борбата с рака е била леко изпитание пред проблемите, които децата й създават, когато порасват. За пореден път пред къщата им спира полицейска кола, за да арестува един от синовете й за вандализъм. Проблемите на семейство Скаво се задълбочават, когато Портър, единият от близнаците, се влюбва в майката на най-добрия си приятел.

Бри Ходж (Марша Крос) е преуспяла бизнес дама, чиято втора готварска книга е на път да се превърне в истински хит. Дългите часове, които тя прекарва в работа, предизвикват проблеми в семейството й. Съпругът й Орсън (Кайл Маклоклан) е прекарал две години в затвора и е решен на всичко, за да си върне семейството. Бизнесът на Бри се развива безупречно с помощта на сина й Андрю (Шон Пифрам), който е неин импресарио. Успехът на Бри й носи и завистта на приятелките й.

Габриел Солис (Ева Лонгория Паркър) е погълната от грижите за двете си дъщери – Хуанита и Силия, и все още слепия Карлос (Рикардо Антонио Чавира). Тя не забелязва как изгубва социалния си статус и бедността застига семейство Солис. Гордостта й обаче не е загубена и любовта към парите отстъпва, когато богата дама пожелава да контролира семейството й в замяна на голямо наследство.

Иди Брит (Николет Шеридън) се завръща на „Уистерия Лейн” омъжена за Дейв Уилямс (Нийл Макдоноу). Тя е твърдо решена да покаже на съседките си, че е способна да води нормален семеен живот. Плановете й обаче са объркани заради тъмното минало на съпруга й, което ще преобърне живота на всички обитатели на „Уистерия Лейн”.

Катрин Мейфеър (Дейна Дилейни) е съдружничка на Бри в успешната им кетъринг компания. Липсата на признание от страна на Бри обаче вбесява Катрин и тя започва да отмъщава. Самотата я събира с неочакван мъж, но тази връзка я прави по-самотна и отчаяна.