Реклама

В 130 епизода зрителите ще проследят историята на страстната, но безнадеждна любов между една жена и двама братя близнаци. Действието на драмата се развива в края на 18 век, когато нравите на обществото се определят от външния вид и двойните стандарти.  

Главните действащи лица в сюжета са братята близнаци Уго и Алсидес, които са влюбени в една и съща жена – Соледад. Чувставата на Уго към Соледад са толкова силни, че той е готов да й разкрие тайна, пазена дълго от семейството му. Уго страда от рядката болест каталепсия, чиито редки пристъпи го карат да изглежда мъртъв. След като премине пристъпът обаче Уго се връща обратно към живота. Болестта е наследствена и е станала причина баща му да умре по ужасяващ начин – погребан е жив, в следствие на тежък пристъп на болестта.

Соледад и Уго изживяват красива любовна история, която трябва да завърши с голяма сватба. В деня на сватбата Уго получава пристъп, а единственият, който може да му помогне, неговият прислужник Борис – е на път. След този инцидент Хуго е погребан жив, а Соледад е съсипана от мъка. Нейната трагедия е още по-голяма и заради факта, че очаква дете от любимия си, когото тя смята за мъртъв. Тогава се появява братът близнак – Алсидес, който предлага брак на Соледад, за да я спаси от позора в очите на обществото. Този брак за Соледад е необходимо мъчение, което тя трябва да приеме в името на нероденото си дете.

За щастие Уго е спасен от крадци и след много премеждия успява да се завърне у дома. Там той открива, че любимата му е омъжена за брат му и очаква дете. Това става причина за голямото му разочарование, което се превръща в истински гняв и неутолима жажда за отмъщение.

В главните роли участват актрисата Данна Гарсия, която зрителите познават от сериала "Трима братя три сестри", където тя отново си партнира с известния и обичан от феновете актьор Марио Симаро, който този път ще изиграе ролите и на двамата братя близнаци.