Реклама

Елена Лафе е двайсетгодишно красиво момиче. Тя е добра дъщеря. Баща й е вдовец и заедно с него имат малък, но първокласен хотел край морския бряг. Елена е отгледана от баща си в това изолирано място и никога не е срещала истинската любов. Баща й е скрил истинския произход на майка й поради причини, които тя по- късно ще разбере. Всъщност Елена Лафе не знае нищо за семейството на майка си, за това тя не подозира как баба й ще промени съдбата й в определен момент от историята. Елена е искрена и лоялна, доверява се на чувствата си. Обича конете и има свой кон, който се казва Хитано.

Едуардо Хирон е млад, красив и богат  бизнесмен, който произхожда от влиятелна фамилия. Бизнесът му е свързан с отглеждането на коне. Той се жени за братовчедка си, но в деня на сватбата тя се самоубива, като се хвърля от кула в имението. Полицията така и не изяснява мистерията около причините за смъртта й, и дали наистина се е самоубила. Името й е Елена Калканьо.

По време на пътуване Едуардо претърпява инцидент и е тежко ранен. Той е спасен от главната героиня Елена, която се прибира към своя хотел. Младото момиче му помага да се възстанови и се влюбва в него безумно. Едуардо изпитва същите чувства и страст към момичето и те се женят край морето. Двамата отиват да живеят в имението на Едуардо, където Елена ще срещне много неприятели. Споменът за загиналата съпруга на Едуардо още е жив и някои хора ще се постараят да превърнат живота на младото и бедно момиче в истински ад.

Една вечер  Елена решава да счупи ключалката на затворената врата на кулата. Там тя открива призрака на мъртвата първа съпруга на Едуардо. Разбира, че полицията работи по версия, че Едуардо е убил съпругата си, за да я наследи. Това, което тя не знае, е, че зад вратата в кулата се крият още много тъмни семейни тайни. Оказва се, че всъщност е загинала Даниела – близначката на Елена, и първата съпруга на Едуардо не е мъртва.

Елена Лафе получава неочаквано наследство от баба си, с която никога не се е срещала. С парите и властта, с които се сдобива, тя е решена да се върне в имението на Едуардо и да постави всеки на мястото му.

Елена ще мине през много ситуации, докато открие истината за произхода си...