Реклама

„Революция Z” се завръща! Всички епизоди на хитовия сериал ще бъдат излъчени скоро по bTV Cinema! Феновете ще могат да си припомнят първите два сезона, а след това да проследят и премиерните епизоди от трети и четвърти сезон.

„Революция Z: Секс, лъжи и музика” е един от най-смелите проекти на bTV в сферата на модерното телевизионно кино. Поредицата е в жанра музикална романтична драма и е изцяло вдъхновена от живота на младите в България. Зад проекта стои екипът, създал първия успешен български сериал от новата ера на телевизионното кино - „Стъклен дом”. bTV отново залага на новаторски проект и много нови лица, за да отговори на огромния зрителски интерес към модерните български сериали в разнообразни жанрове.

Историята в „Революция Z: Секс, лъжи и музика” проследява емоционално наситеното ежедневие на група ученици, които се сблъскват с купища предизвикателства и бариери в преследването на своята музикална мечта. Приятелство, любов, секс, конкуренция, предразсъдъци, интриги, борба за надмощие, справедливост и шанс за израстване – всичко това е част от живота на петнайсетгодишните мечтатели и бунтари, както и на техните учители и родители, които ще завладеят ефира на bTV тази есен. Любими лица от малкия екран и театралната сцена ще нажежават страстите в „Революция Z: Секс, лъжи и музика”. Георги Кадурин ще влезе в ролята на властен директор, който следи стриктно за безупречния ред и имидж на поверената му гимназия. Под неговото строго ръководство Диляна Попова ще се грижи за добрата спортна форма на захласнатите по нея тийнейджъри, а Карла Рахал ще възпитава музикалната култура на учениците. В ролята на секссимвола на училището, обожаван и от ученички, и от колеги, влиза актьорът Юлиян Вергов.

Освен традиционното присъствие на признати и утвърдени български актьори, в каста на „Революция Z: Секс, лъжи и музика” за първи път в новата история на българските сериали главните герои са тийнейджъри. Те ще впечатлят зрителите освен с актьорската си игра и с дарбата си на музиканти.

Продуцент на „Революция Z: Секс, лъжи и музика” е bTV, а изпълнителен продуцент  - „Камера” с Димитър Гочев, Димитър Митовски и Росен Цанков. Главни режисьори са Димитър Гочев и Зоран Петровски,  главни сценаристи - Теодора Василева и Георги Иванов, а главни оператори – Радослав Гочев и Кирил Паликарски.