Реклама

Зрителите на bTV ще се запознаят със съдбата на героите в предвоенна Европа. Историята започва в навечерието на Втората световна война и проследява живота на едно богато италианско семейство.

Клаудия е дъщеря на Едуардо Кастели – преуспял индустриалец. Тя се влюбва в Джани Казираги, който е син на обикновен работник. Фактът, че Джани е беден, не позволява връзката им да се развие, а бащата на Клаудия изпраща момчето в казарма, от където Джани ще замине директно на фронта.

Бомбардировка почти унищожава семейната фабрика на Кастели. Те са на път да загубят всичко, когато се появява Серджо Валенти - богат благородник, който спасява семейството от банкрут. Клаудия е принудена от баща си да се омъжи за Серджо...

Актьори

Ана Вале в ролята на Клаудия Кастели ин Валенти
Клаудия е упорита, чувствителна и много романтична млада жена. Тя страстно обича Джани Касираги, но вярва, че е най-вече отговорна към своето семейство. Затова предава своята голяма любов и се омъжва за Серджо Валенти, богат и влиятелен благородник, който спасява семейния бизнес от банкрут. Двамата имат дъщеря, Ема.

Паоло Сеганти в ролята на Джани Казираги
Джани нахлува в живота на Клаудия и Серджо и внася смут, за да получи обратно това, което смята, че му принадлежи по право. Джани е бил някога идеалист. Вярвал е, че може да промени света за по-добро. Той е бил влюбен в Клаудия и е желаел да се омъжи за нея. Бащата на Джани загива, докато се опитва да спаси фабриката на семейство Кастели. А бащата на Клаудия изпраща момчето на фронта, за да го отдалечи от дъщеря си. Когато се завръща от войната, Джани е много променен и отблъсва Клаудия. Огорчен и циничен, сега той е решен да си отмъсти.

Алесандро Гасман в ролята на Серджо Валенти
Серджо Валенти е съпруг на Клаудия. Двамата имат дъщеря.Серджо притежава силен характер, въздържан е, но и искрен. Храни силни чувства към Клаудия, но не знае как да й покаже, че я обича. Отношенията на двамата съпрузи са променливи, защото Клаудия е силна и независима личност и не му позволява  да й налага волята си. Серджо е богат и от благородническо потекло. Той спасаява бизнеса на семейство Кастели от банкрут.

Мартина Стела в ролята на Ема Валенти
Ема Валенти е дъщеря на Клаудия и Серджо. Тя винаги е търсела сигурността и обичта на своето семейство, но те са й били отказани. Ема се чувства и предадена и изоставена от най-близките си хора: от майка си, която е изцяло посветена на модното си творчество, от баща си, който не може да я разбере. Нейното израстване е трудно и белязано с много болка и огорчение.

Даниеле Савока в ролята на Еудженио Скалия
Еудженио е син на Джани Казираги и Мара Скалия. Той е идеалист, но отговорен, най-вече към своята майка, която бива изоставена от Джани. След като Джани напуска семейството си, Мария и Еудженио са оставени на произвола на съдбата и живеят при трудни условия. Еуженио е много близък с Eма. Техните отношения са  изпълнени със страст и нежност, но и с много проблеми и разочарования.

Риналдо Роко в ролята на Карло Навоне
Карло е син на Марио и Марианжела Навоне. Той е спокоен и честен млад мъж, опора за неспокойната Ема. Той страстно я обича и е готов да жертва кариерата си на съдия, за да я защити. Той ще се изправи срещу Еудженио Скалия, който се превръща в заплаха за връзката му с Ема.