Смесване на различни езици и много настроение - това е песента към сериала "Съни бийч"

Тя е дело на музиканта Явор Русинов и водещия Димитър Павлов

Реклама

Вторият епизод на новия български сериал на bTV – "Съни бийч", започва тази вечер в 20 ч., веднага след новините. Романтичната комедия, която събра над 1 милион зрители с премиерата си, създаде и музикален хит.

Смесване на различни езици и много настроение – това е песента към сериала "Съни бийч". Тя е дело на музиканта Явор Русинов и водещия Димитър Павлов.

„Това, че песничката влезе в сериала помогна за записването на самия текст, защото все пак Черноморие, свързано е с доста различни култури. Така че нещата се преплетоха по един великолепен начин и за двете неща“, каза радио и телевизионният водещ Димитър Павлов.

Клипът е заснет в цирк.

„Локацията не е избрана случайно. Всеки човек ходи в цирка, за да се забавлява, а пък арената е мястото, където всеки артист доказва своите способности. Това се случва и в сериала, всеки един от героите се бори за професионалния си престиж и за аплодисментите“, заяви Васил Булянски, изпълнителен продуцент на "Съни бийч", "Междинна станция".

Веднага след Новините зрителите ще могат да се заредят с поредната доза забавление, лятно настроение и нови заплетени ситуации с героите от "Съни бийч".

Вторият епизод на новия български сериал на bTV – "Съни бийч", започва тази вечер в 20 ч., веднага след новините.