За сериала

Реклама

Главната роля в "Свързани съдби" е поверена на португалеца Диого Моргадо. В момента актьорът се радва на успешна кариера в САЩ, като най-известната му роля е на Иисус във филма "Син на Бога". Моргадо участва и в хитовия сериал на ABC – "Отмъщението".

В "Свързани съдби" историята започва през 1984г., когато един семеен пикник се превръща в трагедия. Две сестри - Инес и Марта, заедно със своите родители решават да прекарат следобеда край река в северна Португалия. Карайки се за една кукла, двете деца падат във водата и в опитите си да им помогне, загива техният баща. Инес успява да се спаси, но Марта изчезва в дълбините на реката. Съкрушени от мъка и чувство за вина, Инес и майка й продължават живота си, без да подозират, че Марта всъщност е оцеляла и е осиновена от бедно семейство в Лисабон, но под името Диана.

През 2010 г., дочувайки разговор между родителите си, Диана разбира, че е осиновена и се заема да проучи истината за своето минало. Тя винаги е ненавиждала бедния живот, който й е отреден и когато открива кое е истинското й семейство, водена от завист и злоба, се заклева да отмъсти на сестра си, която намира за виновна за пропуснатите години.