Герои

Реклама

Ейми Джъргинс (Шейлин Уудли) – 15-годишната дъщеря на Джордж и Ан. Има по-малка сестра Ашли. Ейми е интелигентна и красива и свири на валдхорна в училищния оркестър. Лятото преди да влезе в гимназията, Ейми прекарва на лагер, където губи девствеността си във флирт за една вечер с Рики Ъндърууд. Когато започва учебната година, Ейми разбира, че е бременна. Без да знае тайната й, Бен Бойкевич я кани на среща. Неговата подкрепа и милото му отношение карат Ейми да се влюби в него без сама да го осъзнава. Първоначалният й план е да прави секс с него и да излъже, че детето е негово. Но планът се проваля, когато бащата на Бен заподозрява за бременността.

Грейс Бауман (Меган Парк) – Грейс е дъщерята на Маршал и Кейтлин Бауман. Тя има по-малък осиновен брат Том. Мечтата й е да учи медицина. Грейс е изключително набожна и се старае да живее съгласно вярванията си. Отказът й да прави секс преди да е омъжена подтиква приятелят й Джак да й изневери с Ейдриън. Въпреки големия си гняв, Грейс им прощава и се сприятелява с Ейдриън. Също така, се връща при Джак. Но чувствата и желанията й надделяват и тя се забърква с лошото момче на училището Рики. Дали обаче той е готов да се промени заради новата си приятелка или само се преструва, за да вкара Грейс в леглото си?

Бен Бойкевич (Кени Бауман) – в началото на сериала Бен е влюбен в Грейс Бауман. За негово съжаление тя е набожна и не би правила секс преди да се омъжи. Затова, Бен се присъединява към училищния оркестър и се сближава с Ейми. Когато той я кани на среща, Ейми вижда възможност да преспи с него и да излъже, че бебето е негово. Неочаквано, двамата се влюбват и връзката им става изключително силна, въпреки че не правят секс.
Когато Бен научава, че Ейми е бременна, той изпада в паника като си мисли, че е забременяла от целувка, и й предлага брак. Ейми изяснява ситуацията. Дали любовта на Бен е достатъчно силна и той ще приеме детето или връзката им е обречена?

Рики Ъндерууд (Дарън Когасоф) – Рики е барабанистът в училищния оркестър. Носи му се слава, че е лошото момче на училището и най-големият играч. Биологичният му баща Боб е наркоман, който е биел майка му и е малтретирал Рики сексуално. След като Боб е вкаран в затвора, Рики е настанен в приемно семейство.
След една-единствена вечер, прекарана с Ейми, когато са били на лагер, тя забременява. Дали въпреки историята на своето семейство Рики е готов да бъде родител? 

Ейдриън Лий (Франша Рейза) – тя е красива, изключително интелигентна и емоционална. През живота си не е получавала по-ниска оценка от отлична, но намира време за мажоретния отбор и за мъжете. Репутацията й в училище е на леко момиче, което всеки може да има.
Ейдриън е израснала без баща. Майка й е стюардеса и често отсъства от дома им. Ейдриън се възползва от това, че остава сама и кани момчета да преспят при нея.
Въпреки че се забърква с Джак, истинските чувства на Ейдриън са насочени към Рики. Тя прави всичко възможно да го спечели, но дали ще успее да надвие Грейс в борбата за сърцето на Рики?

Джак Папас
(Грег Финли) – Джак е дългогодишния приятел на Грейс. Когато обаче Грейс си слага пръстен, с който обещава да не прави секс докато не се оженят, той изпада в паника и се обръща към Ейдриън за естествените нужди, които изпитва. Когато Грейс научава, се разделят, но по-късно тя му прощава. Дали Джак е готов да бъде с Грейс и да чака до сватбата, за да прави секс отново?