Реклама

„Татковци“ проследява ежедневието на четирима бащи и предизвикателствата, пред които те се изправят в отношенията с децата си. Героите имат различни професии, характери и социален статус, но са обединени от едно общо желание - да бъдат добри родители. Освен като бащи, те се опитват да се реализират и като професионалисти, съпрузи и любовници, което често води до сложни дилеми и комични ситуации. „Татковци“ изследва както взаимоотношенията „родител–дете“, така и тези „мъж–жена“ по забавен, вълнуващ и затрогващ начин.

В ролите на модерните татковци ще се превъплътят едни от най-добрите и актуални наши актьори Филип Буков (в ролята на Алекс), Стоян Дойчев (в ролята на Радо), Павел Иванов (в ролята на Тодор) и Христо Пъдев (в ролята на Слави), а героите им без съмнение ще се превърнат в любимци на аудиторията. Ролите на дамите, които успешно объркват живота на четиримата приятели са поверени на Стефани Ивайло, Жаклин Георгиева, Кейт Никълс, Силвия Драгиева и Кристина Верославова. Децата, за чието внимание, любов и уважение ще се борят четиримата герои ще бъдат изиграни от Филип Николов, Елис Бакалова, Емилия Рачева, Иван Николов, Мартин Митков, Калоян Илиев и Ая Алексиева. В отделни епизоди към актьорския състав се присъединяват и много гост-звезди.

Креативен продуцент и режисьор на сериала е младият талант Павел Г. Веснаков. Сред създателите на сериала са още продуцентите Евтим Милошев и Иван Спасов и Яна Титова, режисьор. Сценарият е дело на Елена Ермова, Дилян Павлов и Станислав Грозданов. Изпълнителен продуцент е Иван Колев, „Ръководител проект“ – Петър Пейчев и Мария Ханджиева – „Режисьор по монтажа“.

Като доказан лидер в създаването на качествени телевизионни продукции, bTV придава на сериала свежо и актуално звучене. Освен с добро настроение, „Татковци“ пленява зрителите с драматичен сюжет и автентични отношения между героите. Продуцент на новия сериал “Татковци” е bTV, а изпълнителен продуцент е Dream Team с продуцент Евтим Милошев. Сериалът е по лиценз на Viacom International Inc. и е адаптация на хитовата продукция „Dear Daddies“, излъчвана с изключителен успех в повече от 15 страни по света.