Реклама

Страст, любов и отмъщение в новия сериал по bTV "Цената на живота", от 12 юли, всеки делничен ден, от 11 часа. Любимата на млад и богат бизнесмен предпочита смъртта пред това да бъде с него. Това пробужда омраза у него и той ще се опита да отмъсти на семейството й. Но омразата не е единственото чувство, останало у него - той ще се влюби отново и ще трябва да намери път обратно към себе си и към любовта.

След смъртта на баща си, Джесур (Мурат Хан), единственият син на известното в Килис семейство Гьочер, е поел семейния бизнес и е наложил авторитета си в областта. Семейство Гьочер е най-големият дистрибутор на злато в областта. Сърцето на този на пръв поглед суров мъж от години бие за Илкнур. Любовта е заслепила Джесур, а една от основните цели в живота му е да се ожени за Илкнур.

Тя е красиво момиче, което живее заедно с баща си и сестра си. Бащата на Илкнур – Акиф, е длъжник на семейство Гьочер, но не може да плати дълга си. Единственият начин Джесур да опрости дълга е да се ожени за Илкнур. Акиф с нежелание се съгласява. Илкнур приема, за да спаси баща си, но сърцето й се къса, защото от години е влюбена в Оуз.

Джесур сбъдва мечтата си – подготовката за сватбата с Илкнур започва. Джесур, Илкнур и сестра й Йомюр (Бегюм Биргьорен) отиват в Истанбул, за да пазаруват за сватбата. Там ги посреща семейство Сойкан, бизнес партньори на семейство Гьочер. Семейство Сойкан притежава най-голямата бижутерска фирма в Истанбул. Синът им Ердем (Мехмет Али Нюруглю), е скромен младеж, възпитан в духа на истанбулската култура. По време на посещението в Истанбул Ердем се запознава с Йомюр и чувствата между тях пламват мигновено.

Илкнур разбира, че дори да се жертва заради баща си, няма да издържи дълго това мъчение. Тогава измисля изненадващ план.

Събитията, които започват в сватбената нощ, объркват плановете и съдбите на всички. Джесур и Йомюр ще се окажат участници в една неподозирана игра на отмъщение.

Режисьор: Нихат Дюрак
Сценарист: Дениз Акчай ("Късчета живот")

В ролите: Мурат Хан, Бегюм Биргьорен, Мехмет Али Нюруглю, Йозге Йоздер, Метин Белгин и др.