За сериала

Реклама

Две от най-красивите италиански лица играят главните роли в започващия на 23 май по bTV сериал „Убежище от грехове”.

Основната мъжка роля е поверена на гостувалия и у нас Габриел Гарко.  Роден е през 1972 г. като Дарио Оливиеро. Вече бившият модел започва кариерата си ударно с титлата „Мистър Италия“, след близо 30 ангажимента в киното и телевизията.  

Не по-малко впечатляваща е и биографията на Мануела Аркури.  Родена е през 1977 г. фотомодел ,актриса и водеща в РАИ. В пика на моделския й период е най-търсената италианка във виртуалното пространство. Аркури започва кариерата си на 14-годишна възраст с участия във всевъзможни конкурси за красота. Била е сред 50-те най-желани жени в света в класация  на сп. „Макс".

През 2011 г.  самият Берлускони е поискал да се запознае с нея , като според медиите тя дори е гостувала в неговия дом, но само за да си говорят по работа.

„Убежище от грехове” разказва история от края на 30-те години на миналия век в Рим, по времето на фашизма. Чувствената Кармен Табачи (Мануела Аркури) среща жестокия и коравосърдечен Нито Валди (Габриел Гарко), който се  влюбва в нея. Тя обаче не отвръща на чувствата му, именно заради злия му характер. Нито започва да я преследва, обсебен от нестихваща страст.

Междувременно, съдбата на Кармен се преплита с тази на семейство Фонтамара – богата еврейска фамилия, която осъзнава колко жестоки могат да бъдат расовите закони. Кармен трябва да се справи с трудните години по време на войната, окупацията, съпротивата и освобождението, за да стигне накрая до деня, в който отново ще се изправи срещу човека, който никога не е спирал да я преследва и желае. Валди се превръща в най-големия кошмар за Кармен, която очаква дете от Джанкарло (Франческо Тести),  от фамилията  Фонтамара…