Епизод 119 - 122

Реклама

Епизод 119

Давид се опитва да убеди Олегарио за това колко добре би било, ако той признае, всичко, което знае за престъпленията на Брисеньо. Агеда е под голямо напрежение, не само заради Сара, но и заради Антония. Хесус предлага на Сабино да го пази и да защитава семейството му, ако той реши да каже на полицията онова, което знае. Хуан Пабло и Антония се мъчат да разчетат гатанките, които Чон е записал... Това ги отвежда до църквата в града. Те знаят, че са близо до разгадаването на тайното съкровище, което Чон така ревностно е пазил. Росарио Гусман и Агеда Брисеньо се срещат. Агеда казва, че убиецът на брат й трябва да плати за престъпленията си. Сара съжалява, че е сключила сделка с леля си Агеда. Росарио получава ценна информация благодарение на дневника на отец Серхио - свещеника, убит от Агеда. В същото време, завещанието на Бенхамин Кастелан достига ръцете на Антония.

 

Епизод 120

Сара се готви да напусне имението, за съжаление Агеда я спира. Хесус е открито срещу плана на Антония. От друга страна, Хуан Пабло смята, че това е единственият шанс те да накарат Агеда да плати за престъпленията си и да докажат невинността на Давид. Иван е в неговия луксозен офис, той не може да повярва, че Антония обича Давид. Умберто се опитва да се свърже със Сара. Междувременно, Сабино осъзнава, че Агеда е заключила Сара в мазето. Росарио обещава да направи всичко, за да освободи Давид. Антония знае кое е слабото място на Агеда. Тя веднага предупреждава Хуан Пабло е се готви за последна битка с Агеда.

 

Епизод 121

Лупе съветва Антония да предяви претенции за Ла Пуреса, тъй като тя е законен собственик и така ще може да изгони Агеда от Сан Николас. От друга страна, Хесус е открито против конфронтация между дъщеря му и Агеда. Сара е заключена в мазето. Роберто се готви да търси братовчедка си. На съдебното заседание, Давид обяснява какво се е случило в нощта на престъплението и споменава някои имена, които предизвикват интереса на съдията. За да помогне на своя клиент, Росарио предлага списък със свидетели и доказателства. Агеда казва на Иван да контролира Антония или ще страда от последствията. Спомените от детството на Иван се връщат. Тъмната му страна се събужда... Беатрис има предчуствие, че нещо лошо предстои да се случи.

 

Епизод 122

Росарио вижда Иван и Антония в ресторанта, където тя е на вечеря. Адвокатката споменава, че Давид не би бил щастлив да научи, че Антония е с друг мъж, докато той е в затвора. Умберто съветва Роберто да се бори за любовта на Флоренсия или ще съжалява цял живот. Агеда държи Сара в сутерена на имението. Манията на Иван достига връхна точка, той е на ръба да направи нещо ужасно. На следващата сутрин, Росарио пита Давид дали е 100% сигурен в любовта на Антония. Давид ревнува, той не може да повярва, че Антония е излязла с Иван. Агеда мъчи Сара, като й казва, че на никого не му пука за нея, дори и Умберто. Сара осъзнава, че е време да се извини за това, което е направила.