Епизод 91 - 98

Реклама

Епизод 91

Беатрис говори с Давид за бременността на Антония и съмненията си за раждането и присъствието на Сара и Агеда на гроба на бебето. Роберто не знае, че Агеда изпитва страст към него и го следи. Но някой я вижда. Антония е съгласна да отиде с Давид и да говори с лекаря, който е присъствал на раждането. Таня се страхува, че може да е болна от рак. Умберто предлага своята подкрепа и я посъветва да потърси своето семейство. Сара казва на Агеда, че се страхува, че истината за разменените бебета ще излезе наяве. Д-р Мендоса признава истината на Антония и Давид, въпреки че животът му е застрашен от Ра

 

Епизод 92

Антония е много развълнувана да узнае, че синът й е жив, но не иска да влияе на детето, което мисли, че Сара му е майка. Таня разказва миналото си на Хуан Пабло, иска да го отдалечи от себе си, защото се страхува, че може да умре. Роберто се заклева да отмъсти на Агеда за злините, които е причинила. Той говори с Умберто. Решен е да провокира Агеда, която изпитва влечение към млади мъже. Беатрис чува спор между Сара и Агеда и научава истината.

 

Епизод 93

Сара се чувства притисната от въпросите на Давид, който изисква от нея да му каже истината за раждането на сина си. Роберто съблазнява Агеда, която се преструва на обидена от ласките на привлекателният млад мъж. Давид се опитва да сплаши Сара да признае, че е извършила престъпление в съучастие с леля си. Хуан Пабло успокоява Таня, заедно те ще се изправят пред каквото и да е, защото се обичат. Давид предупреждава Сара, че може да отиде в затвора. Тя се кълне, че е направила всичко от любов. Агеда подозира, че нещо не е наред. Таня говори с Хуан Пабло и му признава, че Агеда я изнудва. Антония придружава Давид до болницата, защото Сара е получила пристъп.

 

Епизод 94

Беатрис съветва Антония да забрави Давид и да излезе с Иван, тъй като трябва да възстанови живота си. Докторът информира Давид за тежкото състояние на Сара. Роберто прелъстително иска Агеда да не се тревожи за капризите на Сара. Умберто е ужасен да научи това, което са направили Сара и жена му. Лупе се опитва да спре Флоренсия, която иска да се премести в Ла Пуреса с Роберто, защото тя го обича. Давид се опитва да говори с Антония и да я убеди, че могат да бъдат щастливо семейство. Тя му казва, че ще бъде близо до сина си, но никога няма да се върне при него. Роберто предупреждава Агеда, че приятелката му ще живее в къщата.

 

Епизод 95

Рамон предупреждава Агеда, че Сара е в болница. Умберто иска Роберто да внимава, защото не е лесно да излъже Агеда. Флоренсия е щастлива, че ще живее в Ла Пуреса, но открива, че Роберто рисува Агеда. Той й обяснява плана си. Агеда иска да премахне Сара, докато Хуан Пабло и Антония вече имат един съюзник. Давид приема Сара да получи психиатрична помощ, за да се възстанови. Рамон предупреждава Агеда за връзката между Беатрис и Антония.

 

Епизод 96

Агеда заплашва Беатрис. Хуан Пабло казва на Антония, че е влюбен в Таня. Антония е щастлива, защото най-накрая приятелят й е щастлив. Когато отива в имението, вижда Агеда да говори с Беатрис и я гони. Агеда упреква Антония, че е виновна за състоянието на Сара. Тоня й отговаря, че Сара сама си е виновна. Казва й, че има информация, която ще провали плановете на Агеда.

Епизод 97

Антония отива да види Сара в болницата. Тя се надява сестра й да оздравее. Сара я чува. Казва й, че се чувства самотна и иска да има семейство като нейното. Тоня осъзнава, че Сара говори, без да разбира, че тя е там. Докторът й обяснява, че състоянието й се дължи на болестта, която е игнорирала с години. Давид отива на вечеря с Антония и води сина им.

 

Епизод 98

Антония е решена да сбъдне мечтите си. Тя решава да заведе сина си в града с Беатрис. Давид предупреждава Антония да внимава, защото на панаира има много хора и детето може да се загуби. Хуан Давид е отвлечен. Агеда се появява и казва на Антония, че знае къде е синът й. Тя го намира и казва на Давид, че Агеда стои зад всичко.