Епизод 99 - 106

Реклама

Епизод 99

Антония отива при Сара и й казва, че няма да се подаде на манипулациите й. Сара твърди, че не може да се движи и не трябва да се ядосва. Антония я заплашва, че ако не й помогне да уреди нещата за Хуан Давид, ще я даде на правосъдието. Сара й казва, че ще каже истината на детето, ако Антония стои далеч от Давид.

 

Епизод 100

Хуан Давид заспива при Антония. Тибурсио отива да види сестра си, която е много приятно изненадана. Беатрис казва на Тоня, че Давид ще се забави. Тибурсио разбира от Антония, че Сара е в тежко състояние в болница. Тоня вижда, че новината за Сара не се отразява добре на Тибурсио. Той отива в клиниката и разбира, че Сара е изпаднала в безсъзнание. Тоня също отива там и го вижда. Докторът иска да се обадят на Давид и да го повикат. Тибурсио казва на Антония, че някой се е опитал да убие Сара.

 

Епизод 101

Флоренсия иска от Антония да изхвърли Агеда от Ла Пуреса. Тоня не може да направи това, защото не иска парите на това семейство. За нея да живее в Ла Пуреса е проклятие. Флоренсия не може да разбере мотивите на Тоня и я обвинява, че е неблагодарна. Хуан Пабло отива да види Тоня. Тя е притеснена, защото не знае дали всичко с проекта им ще се развие по план. Беатрис иска да се свърже с Давид, за да му остави Хуан Давид, но той не чува телефона си. Антония отива при детето и го прибира. Тя казва на Давид, че иска да се посвети на ролята на майка. Тя взима детето, за да отиде при семейството си.

 

Епизод 102

Антония прекарва целият следобед с Хуан Давид. И въпреки че детето не знае, че тя е истинската му майка, Тоня е много щастлива. Тя представя Хуан Давид на семейството си. Всички са очаровани от сина на Антония. На импровизирания празник пристигат също Хуан Пабло и Иван. Тоня представя Иван като приятел пред родителите си. В края на вечерта се появява Давид. Той предизвиква ревността на Иван. Но Давид също изпитва ревност. Казва на Антония, че вижда как семейството му приема Иван и че знае, че двамата се разбират добре. Тибурсио казва на Тоня, че е заминал, защото е бил с разбито сърце. Признава й, че със Сара са били любовници.

 

Епизод 103

Хуан Давид отива на разходка с Антония. Давид ревнува от Иван. Тоня разказва на Беатрис за връзката на Тибурсио и Сара. Изписват Сара от болницата. Давид и Антония се прибират с детето и заварват Сара в къщата.

 

Епизод 104

Антония упреква Давид, че се страхува от Сара и затова се оставя тя да го манипулира. Той се оправдава, като казва, че Сара е болна. Двамата не могат да отричат повече чувствата си и се целуват. Антония признава на Беатрис за целувката си с Давид. Хуан Пабло съветва Тоня да наеме адвокат, за да получи правата над Хуан Давид. Лупе е на същото мнение.

 

Епизод 105

Давид се обажда на Антония. На следващия ден Лупе казва на Тоня, че я е търсил Иван. Тя отива да прибере Хуан Давид от училището. Но не я пускат да влезе. Учителката й обяснява, че Сара й е забранила да пуска детето с Антония. Тоня отива в къщата и настоява да види сина си. Сара я моли да не отвежда Хуан Давид. Двете се карат, а детето чува, че Антония му е истинска майка. Той пита Антония възможно ли е едно дете да има две майки.

 

Епизод 106

Давид казва на Роберто, че смята да поиска развод от Сара. Единствената причина да изчаква е, че тя е болна. Агеда вдига тост за Роберто и успеха на изложбата му. Но, разбира се, целта й е да унищожи празника на Роберто. Тя чете критики, за да накара хората да не купуват картините му. Тя унищожава пред всички картините на Роберто.