Реклама

Зрителите на bTV имат възможност да проследят историята на една красива девойка, останал сирак и отгледана от своите роднини. Трудният й живот я превръща в отговорно и грижовно момиче. Когато Езо (Ниргюл Йешилчай) среща Йомер (Еркан Север), любовта им се превръща в магия, която всеки мечтае за изживее.

Умна и трудолюбива, Езо се опитва да продължи образованието си след гимназията, но така и не успява. Остава да помага на семейството си и с времето се превръща в красива млада дама, ухажвана от всички младежи. Йомер, най-красивият сред тях, печели сърцето й и двамата се влюбват до полуда. Когато той заминава в казармата, й се врича във вечна любов и тя го чака с нетърпение, за да започнат своя съвместен живот.

На пътя на двамата страстно влюбени застава Билял, най-богатият мъж в селото, който с много усилия се опитва да спечели сърцето на Езо. Обаче тя се е отдала изцяло на Йомер и по всякакъв начин го показва на упорития Билял, който застава на пътя им.

След като двамата влюбени се женят, въпреки всички трудности, те заживяват в дома на Йомер заедно с баща му, Динар, майка му Хаджер и брат му Али. Щастието им не трае дълго, защото са изправени пред финансови проблеми и Йомур решава да изхранва семейството си като става шофьор на камион.

Не след дълго, злощастна случка разделя двамата лудо влюбени и животът на Езо претърпява обрат. В мъката си тя искрено се надява да види отново възлюбения си и всеки ден надеждата става все по-голяма, но дали е напразна?

Дали надеждата на Езо ще умре завинаги, или ще се случи чудо за двамата влюбени, и как ще се справят с живота, зрителите ще имат възможност да проследят в сериала "Вярна на себе си".

Герои

Езо - силна, дръзка девойка, “мъжко момиче”. Тя е загубила родителите си като дете и е отраснала в семейството на роднини. Влюбва се в Йомер и се жени се за него и заживява със семейството му. Става много близка с Али и му дава ценни съвети.

Йомер - любовта на живота на Езо. Кара военна служба. След като се уволнява от казармата се жени за Езо. Става шофьор на камион и пътува много. Забърква се с опасни хора, които поставят живота му на риск.

Билял - най-богатият човек в селото. Има две жени, но предявява претенции и към Езо. Груб мъж. Опасен в действията си и агресивен по натура.

Динар - бащата на Йомер. Ковач, твърд, непоколебим мъж.

Али /по прякор Джин Али/ - братът на Йомер. Младо, будно момче. Знае всичко, навсякъде е, откъдето е и прякорът му. Влюбен е в сестрата на Билял ага – Мерием.

Мерием – сестрата на Билял. Приятелка на Али, иска да се омъжи за него, но се страхува от реакцията на брат си.