За сериала

Реклама

Понякога се нуждаем от смел и себеотрицателен човек, който да превърне себе си в „жива мишена“, за да можем да спасим живота на тези, изпаднали в беда. Базиран на популярния комикс, сериалът „Жива мишена“ е изпълнен с екшън драма, която разказва за Кристофър Ченс (Марк Вали) – уникален частен детектив и охранител.

Можете да го наречете както си поискате, но за Ченс всичко опира до спасяването на живота на неговия клиент. Когато има необикновена или непосредствена заплаха за живота, която не може да бъде избегната с конвенционални методи за защита, Ченс е нает, за да се интегрира напълно в живота на своите клиенти и да се превърне в жива мишена. 

Ако сте корпоративен мениджър, чийто недоволен служител внезапно е побеснял, Ченс е вашият нов ревизор. Ако сте собственик на банка, на който е подшушнато за бъдещ обир, Ченс е вашият нов касиер. По време на всяка задача той е подпомаган от своя бизнес партньор – Уинстън (Чи МакБрайд) и наемника Гуреро (Джаки Ърли Хейли) и винаги поставя себе си на предна огнева позиция, винаги в борба с времето, за да спаси клиента си и междувременно да разкрие истината зад мисията си.

С всяка нова опасност се разкрива и тъмното минало на Ченс. Дали някой наистина знае кой е Кристофър Ченс и каква тайна лежи заровена в неговото минало? Какъв човек би станал доброволно „Жива мишена“?

В ролите зрителите ще видят Марк Вали, Чи МакБрайт, Джеки Ърл Хейли, Майк Десбрайс, Ейдриан Хю, Хиро Канагава и други. Режисьор на „Жива мишена“ е Саймън Уест.