Братя Пулеви: Семейството е в основата на успеха

Битките на братя Пулеви в София - 30 март, 22:00 ч., пряко по bTV, bTV Action и btvsport.bg

Братя Пулеви: Семейството е в основата на успеха

Реклама

Семейството е в основата на успеха. В това вярват Тервел и Кубрат Пулеви, които бяха "В главната роля" в предаването "120 минути" броени дни преди най-важните си битки.

На 30 март двамата излизат на ринга в София, а боксовата гала ще можете да проследите от 22:00 ч. пряко по bTV, bTV Action и онлайн на btvsport.bg

Двамата се върнаха към спомените за своите родители. Към детските си години и пътя, който продължават да следват. Път, начертан от баща им Венко.

"Повечето хора може би не си дават сметка, че всичко идва от семейството. Фундаментът на един човек е в семейството. Когато има здраво семейство, двама души, които гледат в една посока и възпитават децата по един начин, тогава се гради и прави нещо качествено и силно. И то може да бъде възпитано да бъде успешно.", започна Кубрат.

"Майка ни и баща ни имаха доста голяма разлика. Тя беше много добра жена. Беше толкова добър човек, че когато и да тръгне да ни се кара, ние просто не я отразявахме, защото знаехме, че не може по никакъв начин да ни застави да изпълним това, което изисква от нас. А децата действат на интуиция и усещат до къде е границата - кой ще се скара, кой е лошият, но няма нужда да бъде бито, нито наказвано. То си усеща пред кого минава даденият номер. Пред нея можехме да правим каквото си искаме, но когато влезеше баща ни - тогава ситуацията се променяше рязко."

"Ролята на семейството е неизменна. Когато има неразбирателства в семейството, това се отразява на децата. Всичко се корени в детството, всеки един проблем, който виждаме. Когато има здраво семейство, хората стават по-силни личности, по-здраво стъпили на земята.", каза Тервел.

"Нашата майка е направила и дала от себе си неща, които в днешно време са дефицит. Аз мисля, че приличам повече на нея като ген и като визия, но със сигурност съм взел и от характера.", продължи по-малкият от братята.

Целия разговор гледайте във видеото!