Д-р Неделя Щонова и Атанас Месечков: Хореографи на собствените си мечти

Вижте гостуването им във видеото

Д-р Неделя Щонова и Атанас Месечков: Хореографи на собствените си мечти

Реклама

Те са хореографи на собствените си мечти. В живота д-р Неделя Щонова и Атанас Месечков творят добро, а на дансинга се раздават с цялото си сърце.

Неделя Щонова е родена в Пловдив. Като дете живее със семейството си в Мозамбик. Свири на пиано, танцува балет. Д-р Щонова е специалист невролог и се занимава с аналитична и когнитивна психотерапия. Има специализации в Ню Йорк и Париж. От 24 години води телевизионни предавания за здравна култура. Последното - "Светът на здравето", се излъчва в ефира на bTV всеки уикенд преди обедните новини. За работата си д-р Щонова има множество награди, сред тях и "Чудотворният просветител" за цялата  своя дългогодишна работа за съхраняване духовността и здравето на нацията.

Преди три години излиза дебютният ѝ сборник със 75 истории - "Хвърчило към рая". Омъжена е и има дъщеря - Лилия Сапфира.
Д-р Щонова е един от претендентите за голямата награда в бляскавото шоу "Денсинг старс", а партньорът ѝ в покоряването на сцената е Атанас Месечков.

Той е Шампион на България и на Балканите по спортни танци. Дипломиран хореограф по танцов театър. Представял е България на редица световни първенства. В момента е маркетингов директор в една от най-големите генетични лаборатории в България. Посвещава време и на редица социални каузи и теми, съврзани със здравето. Със съпругата му Кремена отглеждат заедно четири деца.

За емоцията на паркета, изкуството да помагаш и анатомията на приятелството - д-р Щонова и Атанас Месечков гостуват в "120 минути".