Иван Георгиев: Никога не правя неща, в които не вярвам

България е началото и краят на всеки път, по който съм поел, каза журналистът

Иван Георгиев: Никога не правя неща, в които не вярвам

Реклама

"Родителите ми са преподаватели по образование. Майка ми цял живот е преподавала физика и математика, баща ми по-малко се е занимавал с преподаване, в по-голямата част от живота си той се е отдал на голямата си страст – планините, алпинизма. Беше част, като доброволец, в отряда в Благоевград на Планинската контролна спасителна служба. Винаги се е занимавал с нещо свързано с планините, с височинно строителство и т.н. Имам две сестри, живеят във Великобритания", сподели Иван Георгиев в предаването "120 минути".

"Социалните мрежи дадоха възможност на всеки да публикува съдържание. Това нещо се изроди и има страничен ефект до такава степен, че вече никой не вярва дори на официалните канали за пренос на информация, не вярва на телевизиите. Пространството е толкова оглушително пълно с гласове, че хората не могат да се ориентират в това кой говори и какво точно им казва", коментира журналистът.

"Сънувам работа. Ако съм под напрежение, сънувам крайни срокове и неща, които не ми се получават - може би защото съм перфекционист и това ме тормози", каза Иван Георгиев.

Вижте целия разговор във видеото.