Константин Трендафилов: Често се губя по улиците, но не и в живота

Творецът, познат също като Папи Ханс, сподели, че любимата му българска дума е „трътка“

Константин Трендафилов: Често се губя по улиците, но не и в живота

Реклама

Писателят и музикант Константин Трендафилов, познат и с творческия си псевдоним Папи Ханс, гостува в „120 минути“.

„Често се губя по улиците, но не и в живота. Никога не съм се чудил какво да правя. Работя от малък, но това не ми тежи, защото винаги се занимавам с неща, които ми доставят удоволствие“, сподели музикантът, чиято любима група е „Депеш Мод“. Той обаче никога не е ходил на техен концерт, защото се страхува, че живото изпълнение може да го разочарова.

„С течение на времето се научих да си отварям сърцето за всичко. В резултат станах по-раним, но не съжалявам… Поетът Константин Трендафилов научи повече от певеца Папи Ханс, поочупи се. Докато певецът няма какво да научи от поета“, коментира гостът двойното си творческо алтер его.

„Преди години получавах много съобщения от романтички, които се изразяваха все едно пишат на Иван Вазов. Те вероятно си мислят, че сутрин закусвам яйца Бенедикт, след което свиря на арфа, но това не е така. Когато се появи Папи Ханс, всички тези жени казаха, че това е моето падение“, допълни музикантът.

След десетина дни ще излезе следващата му песен „Горгоната“, част от проекта му, който през лятото бе обявен така "12 песни. 12 клипа. 12 епизода. От една история. А на финалния епизод албумът излиза заедно с книга от Константин Трендафилов. Кой каза, че двамата с Папи Ханс не можем да работим добре заедно?“