Наско Сираков: Илиана винаги ми е била страхотна опора

Двoйката беше специален гост в рубриката на "120 минути" "В главната роля"

Наско Сираков: Илиана винаги ми е била страхотна опора

Реклама

Наско Сираков и любимата му Илиана Раева, с която са заедно от над 40 години, гостуваха в предаването "120 минути" по bTV. Двамата говориха както за съвместния си живот, така и за Левски.

Мажоритарният собственик на "сините" заяви, че в нито един момент не е имал съмнение дали да вземе акциите на клуба преди 4 години и да опита да го измъкне от тежката криза.

"Не ми е минала през главата мисълта, че съм сгрешил. Сега Левски е в много по-добро състояние отколкото преди 4 години, но не е спасен все още, както ми се иска. Но стъпваме на здрава основа. С плащането на главницата към НАП, Левски за първи път от повече от 15 години няма лихвоносни задължения. Дължа всичко в живота си на Левски и беше дошъл моментът аз да направя всичко от себе си, за да се върне на мястото си.", каза героят от САЩ'94.

"В нито един момент не съм се съмнявала, че ако Наско поеме отговорността да спаси Левски от онова ужасно състояние, в което се намираше - кошмарно безнадеждно, бих казала, ще успее. Спомням си, че му се обаждаха близки и казваха "В никакъв случай, ти си луд. Остави ги, няма шанс да спасиш Левски". Тогава Левски се намираше в кошмар, но той вярваше, че ще спаси клуба от бездната.", допълни Раева - легенда и действащ ръководител на родната художествена гимнастика.

"Много са нишките, които държат нашето семейство заедно вече над 40 години. Тя не може да бъде само една. Любовта - на първо място, доверието. Много са и в годините всичко това се трансформира - нещата, които преживяваме - децата, внуците, събитията, които сме преодолели заедно.", сподели тя.

"Спокойно мога да снимам нова серия на "Ергенът". Аз съм обграден от жени. Даже и кучето ми е женско, и котката също.", пошегува се Сираков.

"Тя е левскарка откакто се е родила. Израстнала е на Герена и до Герена. При нас със сигурност Левски ни обединява."