Наско Сираков: Ще направя така, че всеки фен да се чувства собственик

Не са ми обещали акциите, но съм готов да ги взема, каза той

Реклама

Легендата на "Левски" и бивш изпълнителен директор на "сините" - Наско Сираков, гостува в предаването "120 минути" по bTV, за да коментира горещата спортна тема - бъдещето на закъсалия финансово столичен гранд. Сираков, който заедно с други големи имена от близкото минало на "сините" поиска акциите на клуба, каза, че готов да получи мажоритарния пакет акции - нещо, което вече е заявил пред собствениците на "Левски" - Васил Божков и съдружника му Георги Попов.

"Аз го заявих в четвъртък на г-н Васил Божков, в петък и на Георги Попов - че съм готов да получа акциите на "Левски". Това мое решение да се обадя дойде след това, което се случи в сряда. Това, което се случи в сряда е може би най-ужасното в историята на "Левски". Подигравка с името на Апостола и на тези момчета, които създадоха "Левски" преди 106-години. Подигравка с легендите. Подигравка с мен, с Гонзо, с тези, които са сега", каза Сираков.

"На мен не ми е обещано, че акциите ще ми бъдат прехвърлени. Четох, че съм бил готов с екип... Това са хипотези. Няма нищо общо с истината. В "Левски" работят сериозни професионалисти. Не мога да слагам каруцата пред коня... Акциите могат да стоят така един, два месеца. Умолявам настоящите собственици да вземат бързо решение. Да има човек, който да носи акциите", коментира той.

Вижте целия разговор с Наско Сираков във видеото.