В главната роля: Александър Кадиев

Вижте гостуването му във видеото

Реклама

6000 интервюта, над 2500 предавания на живо. 12 години в ефира на бТВ! Това е равносметката на едно от най-разпознаваемите лица от екрана.

Александър Кадиев е роден в София през 1983-та в семейството на Георги Кадиев и актрисата Катерина Евро. От малък експериментира с импровизирани спектакли и представления.
Започва да учи маркетинг и миниджмънт, но съдбата го свързва с актьорската професия. Пламъкът на театъра в сърцето му се разгаря в Саранда, Албания, по време на театрален фестивал. Тогава близнаците Дарин и Деян Ангелови - ученици на Стефан Данаилов  го вдъхновяват да кандидатства в НАТФИЗ. Година по-късно е приет в класа на прочутия актьор. Печели приза за "най-добър актьор на випуска", има много номинации за "Аскеер". Грабва "Икар" през 2014 година за ролята му на Клеант в постановката "Скъперникът". Играе основно на сцената на МГТ "Зад канала".
От 2012-та, заедно с Деси  Стоянова, е водещ на предаването "Преди обед". Преди дни, в края на 12-тия сезон на шоуто, Сашо емоционално съобщи, че напуска предаването.

Обвързан е, има дъщеря и четири кучета.
За наследството на ефира, новите хоризонти и таланта зад червената завеса - Александър Кадиев е гост при Светослав Иванов.