В главната роля: Део и Мариана

Вижте гостуването им във видеото

Реклама

Тяхната връзка се ражда на границата между любовта и изпитанията. Део и Мариана са една от най-хармоничните двойки в публичния живот у нас.

Деян Славчев, известен като Део, е роден през 75-а в София. Кариерата му на емблематично лице в телевизията започва от конкурс за водещ, който се състои в заведението, в което работи като студент. Оттогава води редица телевизионни предавания, участва във филми, изявява се и като певец. Играе в спектакъла "Кислород". Историята на живота си изповядва в автобиографичния стенд-ъп "Как се стигна дотук?".

Мариана е от Стара Загора, дълго време живее във Варна. Част е от социалния проект "Лицата на града", в който читателите откриват вдъхновение, мотивиращи истории и полезни съвети. По време на Ковид пандемията създава и авторски подкаст, посветен на репродуктивните проблеми на жените - "Разкажи ми... с Мери". Мотивирана е от препятствията, с които се сблъсква по време на втората си бременност.

Любовта между двамата пламва в заведение във Варна, по време на музикално участие на Део. Той предлага на Мариана да участва в негов бъдещ музикален проект. През 2017 година сключват брак. Имат двама синове - Борислав и Теодор. След раждането на второто им дете, семейството заживява в Годеч. Обясняват решението си със забележителната природа и спокойната атмосфера.