В главната роля: Стаси Цалова

Вижте гостуването ѝ във видеото

В главната роля: Стаси Цалова

Реклама

В телевизията тя е известна като слънчевото момиче на метеорологията, а синоптичните ѝ прогнози се следят с интерес както от летовниците, така и от планинарите.

Станислава Цалова е родена в София. С баба японка и дядо кореец, за младата Стаси екзотиката и приключенския дух се превръщат в закономерност. Още от училище изучава японски език, а мечтите ѝ за професия се простирали от ватман до пилот. Завършва Софийския университет със специалностите "метеорология", "география" и "японистика", в момента е докторант метеоролог.  Преди да се превърне в разпознаваемо лице от ефира на bTV, е била фоторепортер в печатно издание. Застава зад редица социални каузи, свързани с опазването на природата и околната среда и в полза на децата. Отличена е с множество награди за дейността си сред които и приза "Достоен българин". Стаси Цалова е и автор на вълшебните истории, с които Зеленко Зеленков и неговите приятели вдъхновяват добрия пример в децата.

Омъжена е и има син Светослав и дъщеря Антонина. За гръмотевиците в небето, слънчевите моменти в живота и вятъра на промяната - Стаси Цалова гостува в "120 минути"