В главната роля: Стефан Вълдобрев

Вижте гостуването му във видеото

В главната роля: Стефан Вълдобрев

Реклама

Той е обичайният заподозрян в театъра, киното и музиката - актьор, режисьор, композитор, текстописец, певец.
Стефан Вълдобрев е роден през 1970-а в Стара Загора. Майка му е от род на македонски бежанци, а фамилията на баща му е от село Шейново. Като дете се увлича по футбола и изкуствата. Свири на пиано и класическа китара.

Тръпката на актьорството открива в Младежки театър "Съвременник", който се превръща в неговия втори дом. Дебютът си на сцената прави на 17 в ролята на Краля в "Напразни усилия на любовта" по Шекспир. Завършва в НАТФИЗ, специализира кинорежисура в Прага. Зад гърба си има повече от 40 театрални роли и 10 албума. Създал е оригинална музика за над 70 театрални постановки и 20 филма. Заедно с Иван Лечев, Стоян Янкулов, Веселин Веселинов - Еко и Мирослав Иванов създава легендарната група "Обичайните заподозрени", чиито албуми достигат общ тираж от над 200 000 копия.

Стефан Вълдобрев е автор и на музиката за филма "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде", класирал се в шортлистата за "най-добър чуждоезичен филм" на "Оскар"-ите. Той е в ролята на главния герой в новия сериал на bTV "Алфа", чиято премиера предстои скоро.

За изкуството като начин на живот, харизмата на душата и завоите съдбата - гостува Стефан Вълдобрев.