В главната роля: Журито на Dancing Stars

Те са безкомпромисното жури в танцувалното шоу Dancing Stars, което ще заблести в ефира на bTV от 20-и февруари

В главната роля: Журито на Dancing Stars

Реклама

Те са харизматични, те са цветни, те са различни. Танците са тяхната стихия. Те са безкомпромисното жури в танцувалното шоу Dancing Stars, което ще заблести в ефира на bTV от 20-и февруари.

Илиана Раева е петкратна европейска шампионка, едно от златните момичета и президент на Българската федерация по художествена гимнастика. Под нейно ръководство България спечели най-запомнящите се признания в този спорт, включително и историческия златен медал от Олимпиадата в Токио през 2021-ва.

Галена Великова е юрист, доктор по танцова терапия, лицензиран международен съдия по латиноамерикански и стандартни танци, хореограф и треньор. Вицешампион на Европейската купа във Венеция от 2004-та. Журирала в едни от най-престижните танцови конкурси и телевизионни състезания от Европа до Холивуд. Живее и работи в Гърция, където ръководи верига танцови училища.

Семейство Папкала са двойка както на дансинга, така и в живота. Франциска е многократна шампионка по спортни танци в България. Томас е бил трикратен шампион на Полша за професионалисти и финалист на Европейското първенство по стандартни танци. Днес е консултант и съдия в най-реномираните световни турнири. Ръка за ръка достигат кулминацията на кариерите си в Ню Йорк, след което решават да се завърнат в България, където преподават на млади таланти.

За страстта на танца, безкомпромисните решения и грацията на сцената - журито на Dancing Stars - сезон 2024-та в "120 минути".