Виктор Стоянов: Жените трябва да имат много търпение с мен

Изборът ми щеше да е различен на финала, ако знаех за скандала между Алекс и Виктория, каза той

Реклама

Изборът ми щеше да е различен на финала, ако имах всички факти около случилото се между Александра и Виктория. Това каза пред „120 минути“ Виктор Стоянов от хитовото риалити „Ергенът“.

Той избра Виктория на края на шоуто, но призна след това, че не са заедно. Ден преди финала пък Александра не прие розата на най-желания мъж в България, защото той не зае нейна страна след агресията от страна на победителката.

Виктор призна, че се е досещал какво е станало, но и двете финалистки са предпочели да не споделят с него директно какво се е случило и той е бил много объркан.

„Съжалявам за това, което се случи, но и двете предпочетоха да замълчат и да кажат типично по женски: Ти си знаеш! Аз нямах представа за случилото се. Очевидно виждах, че е станало нещо, но не знаех и не исках да взимам прибързани решения. Исках да получа всички факти, за да мога да взема обективно решението си“, каза Виктор.

Мистерията около отношенията му с Алекс обаче се заплете отново. Виктор не отговори на въпрос дали са заедно и обясни:

„Ще разочаровам отново зрителите, измъквайки се по този начин, но не съм получил изрично позволение от дамата, за да коментирам взаимоотношенията си и смятам, че рискувам да навредя, така че не бих поел тази отговорност в момента и ще си замълча.“

Гледайте избрани моменти от "Ергенът" ТУК>>>