Анжелика Цокова: Разликата във възрастта ни учи на толерантност

Ние сме свободни независимо, че сме заедно. Имаме свое лично пространство, имаме и лично пространство поотделно, сподели Александър Калпакчиев

Реклама

Анжелика е председател на гражданско движение. Алекс има хардкор банда и всеки ден по няколко часа репетира вкъщи с китарата. Александър е с цели 31 години по-млад от жена си.

"Разликата във възрастта ни учи на толерантност, на това да даваш възможност на другия да се себеизразява, нещо което в по-балансирано възрастово двойки много трудно се получава. Поне аз имам такива наблюдения от моите приятелства и контакти. Когато разликата ви е голяма, се опитваш по някакъв начин все пак да се поставиш и в обувките на другия човек, да разбереш какво е важно за него, какви са му приоритетите. По същия начин и той изследва средата, ситуацията, моето отношение, поведението ми. Мисля, че най-основното е една толерантност, едно уважение и създаване на едно такова личното пространство, което по някакъв начин да обгрижваш и да пазиш личното пространство на другия човек", сподели Анжелика Цокова в студиото на "120 минути".

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg