Футболистът Стефано Белтраме за силната вяра и новото сърце

Стефано има трима братя и една сестра. Поддържа силна връзка с близките си и споделя, че семейството е много важно за него

Реклама

Преди да опита истинска италианска пица в България и да се озове в ЦСКА, считаният за един от големите таланти на Италия Стефано Белтраме изминава дълъг път. Осем години професионален футбол, седем различни клуба, дебют за първия отбор на "Ювентус". Травми, операция на сърцето, трудности, преход и осъзнаване. 

"Тето е моят прякор. Когато бях малък – 3-4-годишен, хората ме питаха как се казвам, а аз винаги отговарях Тето, защото не можех да кажа Стефано. Така родителите ми, най-добрите ми приятели, бабите и дядовците ми също започнаха да ме наричат Тето. Някъде по това време, когато бях на 5, започнах да играя футбол - беше чиста случайност. Бях да гледам тренировката на брат ми - Алесандро, който е с две години по-голям от мен. Спомням си, че треньорът им ме повика: "Хей, Стефано, можеш ли да дойдеш да играеш, защото ни липсва един човек". Тогава влязох на игрището и никога не излязох.", разказа футболистът, който пристигна на "Армията" през зимата.

Вижте историята на Стефано Белтраме във видеото.