Илиана Раева: Аз вярвам, че Наско ще успее

"Левски" е институция, "Левски" е вяра, "Левски" е религия, каза тя

Илиана Раева: Аз вярвам, че Наско ще успее

Реклама

"Тези акции и цялото това положение, в което той се намира в момента, е единствено и само огромна отговорност, дълг към любимия отбор. По никакъв начин не се измерва с милиони. Това е една невероятна кауза. Това е една житейска негова кауза и той наистина така я усеща и така я разбира. Може би е най-сериозната му кауза в живота до този момент", каза в предаването "120 минути" Илиана Раева, председател на Българската федерация по художествена гимнастика, относно придобиването на акции на "Левски" от Наско Сираков.

"Всичко стана много бързо и непланирано. Събитията в "Левски" се случваха едно след друго. Когато взе решението, аз се притесних и се уплаших, защото аз като спортен човек съм напълно наясно къде се намира "Левски" и какво представлява "Левски" в този момент, сподели тя.

"Левски" не е Федерацията по художествена гимнастика или която и да е федерация, "Левски" наистина е институция, "Левски" е една вяра, "Левски" е една религия", заяви Илиана Раева.

"Дадох си сметка реално какво представлява този отбор. Той няма аналог. Аз вярвам, че Наско ще успее", категорична е тя.

Вижте целия разговор във видеото.