Методи Лалов: Напуснах съдебната система, за да покажа, че с действия нещата могат да се променят

Напуснах я, за да дам личен пример, заяви той

Методи Лалов: Напуснах съдебната система, за да покажа, че с действия нещата могат да се променят

Реклама

До местните избори на 27 октомври в "120 минути" гостуват първите трима водачи на листи за общински съветници в София. Те са посочени след проучване на "Маркет Линкс" по поръчка на bTV, проведено сред 500 лица, над 18-годишна възраст, в периода 23 - 28 септември.

Миналата седмица гост в студиото беше Калоян Паргов от "БСП за България", днес гостува Методи Лалов, водач на листата на "Демократична България" за Столичния общински съвет.

"Напуснах съдебната система, защото така повече не може да се живее в България. Напуснах я, за да дам личен пример, за да покажа, че с действия, с личен пример, нещата могат да бъдат променени. От съдебната система това не може да се случи, тъй като и промените в съдебната система, и в цялото общество, минават през промяна в политическата система", коментира той.

"Сегашният кандидат за кмет от "Демократична България" е човек, който е изключително подходящ за този пост – и като образование, и като опит, и като знания. Аз съм готов да съм в екипа на такъв кмет", заяви Методи Лалов.

Вижте във видеото целия разговор с водача на листата на "Демократична България" за Столичния общински съвет.