Треньорите в "Гласът на България" часове преди големия финал

Мечтаната награда от 50 хиляди лева и титлата „глас на България“ за 2022 година очакват своя нов притежател, а кой ще бъде той ще определят зрителите чрез sms гласуване по време на концерта на живо

Треньорите в "Гласът на България" часове преди големия финал

Реклама

Тази вечер точно в 20:00 ч. в ефира на bTV започва големият и дългоочакван финал на живо в „Гласът на България“. Той ще се проведе в три вълнуващи етапа, а на сцената ще блеснат финалистите - Жаклин Таракчи, Соня Михайлова, Десислава Латинова, Калоян Николов, Виктор Стамболов и Александър Петров. Те ще бъдат подкрепени от 6 големи български музикални звезди в лицето на Маргарита Хранова, Меди, Поли Генова, Кристиян Костов, Михаела Филева и Jeremy?. 

Мечтаната награда от 50 хиляди лева и титлата „глас на България“ за 2022 година очакват своя нов притежател, а кой ще бъде той ще определят зрителите чрез sms гласуване по време на концерта на живо. Феновете ще могат да гласуват за своя фаворит с до 40 sms-а от един телефонен номер във всеки един от етапите. Номерата за гласуване ще са достъпни още с началото на епизода на glasat.btv.bg, в социалните мрежи на предаването и на екрана по време на изпълненията.