Васил Найденов: Понякога това, което искаш и си пожелаваш, се случва

Припомнете си гостуването на Васил Найденов в "120 минути"

Реклама

"Един от любимите ми текстове е на песента "И утре е ден". Много хубаво звучи, с надежда. Човек трябва да има някаква вяра за това, което ще му се случи утре. Понякога това, което искаш и си пожелаваш, се случва", каза големият певец Васил Найденов в предаването "120 минути".

"Има баланс в природата. Никога не могат да те надвият хора, които не винаги са доброжелателни. Времето е най-хубавият съдник и този, който решава", допълни той.

"Най-хубавото, което ми се е случвало през последните години, е, че напоследък всички много ме обичат, много ми пляскат, много ме целуват. За което съм длъжен да благодаря", сподели певецът.

"Дано това да не е началото на края, защото Тончо Русев е казвал, че когато всички те хвалят, трябва да се замислиш, нещо не е в ред", допълни той.

На въпроса "Какво е за теб България" Васил Найденов отговори: "Искам българите малко повече да уважаваме тези, които са ни предхождали, да не слушаме някои историци и журналисти, които правят сензации с имена, които са символ за България, като Караджата, Ботев. Дори така да е било, не е редно да се разваля илюзията на българина за добро. Дай Боже, да си пожелаем да бъдем малко повече българи, защото България заслужава това."