Бушмените и пустинята посрещат звездите в Африка

Приключенията продължават

Реклама

Водещите на най-горещото риалити на сезона „Африка: звездите сигурно са полудели” Антон Хекимян и Яна Грудева се включиха на живо по телефона от Ботсуана в студиото на „Тази сутрин”.

Специално за зрителите на bTV те разкриха какво са преживели в последните дни участниците и екипът на предаването – сприятеляването им с хиените, посещението на 7 лъвици, тръгнали на лов из саваната, колко опасни могат да бъдат слоновете, които развиват скорост до 60 км в час и какво е усещането да те нападнат бабуни. След еднодневен престой във втория по големина град в Ботсуана – Маун, днес участниците и екипът се отправят към вътрешността на Калахари, където след доста тежко пътуване ще  живеят 10-ина дни сред загадъчните бушмени.

Гост в студиото при Генка Шикерова и Константин Караджов бе и главният редактор на предаването Николай Йорданов, който допълни разказа на водещите с интересни истории за това как живеят участниците, какво са научили те от Африка и какви задачи им предстоят при предстоящото гостуване при останалите едва 2 000 бушмени.