Кои са нашите водещи?

Реклама

Аз съм Яна Грудева

 

 

Завършила съм немска гимназия “Фридрих Шилер” в Русе, после съм изучила основите на ПР-а в НБУ.

Бях 13-годишна, когато за първи път станах водеща в детско предаване, а след това продължих като водеща на новините в местната кабелна телевизия.Тогава и разбрах, че пъпът ми е хвърлен буквално и преносно в телевизията. Доказателството за това получих, когато няколко години по-късно в автобиографията ми има предавания във всички часови пояси и  национални медии. В България засега.

Имам и няколко години работа в рекламни и ПР агенции, както и като радиоводещ, но телевизията е предизвикателството, което винаги ще искам да покорявам.

С участието си в “Африка: Зведите сигурно са полудели” сбъдвам най-голямата си професионална мечта – да пътувам в дебрите на най-древната цивилизация и да правя телевизия едновременно.

 

Антон Хекимян

 

Аз съм Антон Хекимян. Репортерът, който почти всяка сутрин ви буди от различни части на хубавата ни родина. Скромно твърдя за себе си, че съм "най-големият", но това е следствие от комбинацията на българо-арменска кръв, южняшки старозагорски темперамент и двойствения характер за зодиакалния ми знак - Близнаци.

Всичко гореизброено е истински взривоопасна смес. Имам си символа на светлината "ян" в края на фамилията, боря се с "ин", така че успявам накрая да постигна хармонията на противоположностите в себе си и света около мен.

Набор'84, неосъждан, неженен. Завършил съм елитната езикова гимназия "Ромен Ролан" в родната Стара Загора. Следва Факултетът по журналистика към Софийския университет. В края на първи курс се присъединих и към екипа на сутрешния блок на bTV.

В "Тази сутрин" съм от 2004 година. Започнах като стажант и съм преминал през почти всички трудности на това да започнеш от нулата. Препоръчвам обаче на всеки, който иска да се занимава с журналистика, да не прескача именно началните стъпки.