Реклама

Яна Кузова

Чаровната водеща на Auto Motor Show е завършила НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов” в класа на професор Красимир Спасов. Носителка е на наградата „Аскеер” за поддържаща женска роля в представлението „Къщата на гнева”. Любителите на сценичното изкуство могат да се насладят на актьорската й игра в театър „Възраждане”. Яна има зад гърба си участия в над 20 постановки на софийска сцена. Печели кастинг за водеща на телевизионно предаване по БНТ, когато е едва на 12. Обича екстремните спортове. Кара сърф и сноуборд. Във вените и тече бензин, а автомобилите са неин приоритет. Най-вече бързите. Обожава да шофира, особено на писта. И ще демонстрира завидни умения в Auto Motor Show.

Владимир Кулев

Владимир Кулев е изцяло посветен на автомобилите и шофирането. От 10 години е професионален инструктор, като работи на най-големите писти и полигони в света. Той е собственик и създател на училище за безопасно шофиране, обучило над 11 000 души в България да шофират безопасно. С усмивка признава, че за 10 дни е научил президента на Туркменистан да дрифти. Може да говори винаги за автомобили, писти и шофиране и като водещ на Auto Мotor Show има тази възможност.

Филип Аврамов

Популярният актьор, известен още като Фицата, е роден в София на историческата дата 9 септември. Завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов” в класа на професор Енчо Халачев. Познат е от филмите „Шивачки“, „Патриархат“ „Целувката“, „Калабуш“, „Опашката на дявола“,  сериала „Домашен арест“ и много други. През 2011 г. е отличен със „Златна роза“ за най-добър актьор. Известно време е водещ и на телевизионното предаване „Царете на Комедията”. В Auto Motor Show актьорът отново влиза в роля – този път на Трендафил (Фил) - майстора, който „разбира от всичко“. Често той бива поставян в абсурдни и забавни ситуации, както и в спорове с другите двама водещи. Трендафил е и своеобразният талисман на предаването.