"Аз обичам България" с дебют в ефира на bTV

"Аз обичам България" ще пренесе своята позитивна енергия в домовете на зрителите на bTV със своята свежест и динамичност, за да грабне вниманието и сърцата им

"Аз обичам България" с дебют в ефира на bTV

Реклама

2024-та година ще донесе много положителни емоции, добро настроение и забавни моменти за зрителите на bTV Media Group. А какво по-хубаво от това, когато забавлението за цялото семейство е съчетано с натрупване на знания, посветени на родината. Форматът на ITV Studios "I Love My Country", който до момента е реализиран в 34 територии, ще заблести в ефира на bTV за първи път през пролетта на следващата година.

Предаването, посветено на всичко, заради което си заслужава да обичаш страната си –  "Аз обичам България" ще пренесе своята позитивна енергия в домовете на зрителите на bTV със своята свежест и динамичност, за да грабне вниманието и сърцата им.  В модерното студио с интерактивен под ще бъдат настанени две шумни, весели агитки, които ще подкрепят енергично двата отбора по време на играта. Отборите ще се състоят от обичани популярни личности, които ще бъдат ръководени от своите капитани.